Connect with us

technokrata

Választás 2006: a legfrissebb hírek mobiltelefonon

Kütyük

Választás 2006: a legfrissebb hírek mobiltelefonon

A 2006-os országgyűlési választások két fordulója között 2006. április 9. és 23. között a Vodafone Magyarország ügyfelei újabb mobil tartalomszolgáltatást vehetnek igénybe a Mobilhírnök szolgáltatás keretében.

A tematikus választási SMS hírszolgáltatást a Vodafone a Magyar Távirati Irodával közösen alakította ki és üzemelteti.

A kiemelt belpolitikai eseményre készült mobil hírszolgáltatás 32 szöveges üzenetben nyújt tájékoztatást az országgyűlési választás legfontosabb híreiről és eredményeiről. (Megrendeléshez a 1744-es számra kell SMS-ben elküldeni: R ERTESITO SMS; a szolgáltatás már megrendelhető, de az SMS hírszolgáltatás csak április 9-én indul)

A választási SMS hírszolgáltatáson kívül a Magyar Távirati Iroda és a Vodafone létrehozta a ˝Választás 2006˝ mobil mikrosite-ot a Vodafone Live!-on. A már elérhető ˝Választás 2006˝ mikrosite az országgyűlési választások legfontosabb eseményeiről, kampányrendezvényeiről, beszédekről, vitákról, a választás előkészítésének híreiről, a választási szervek működéséről, az Országos Választási Bizottság döntéseiről, valamint a voksolás menetéről és eredményéről tartalmaz folyamatosan frissülő információkat. (Az SMS értesítő a mikrosite-on keresztül is megrendelhető.)

A Magyar Távirati Iroda tematikus választási tartalomszolgáltatásában elfogadja a kampánycsenddel kapcsolatban kiadott vonatkozó tartalomszolgáltatói irányelveket.

A Vodafone és a Magyar Távirati Iroda együttműködéseként létrejött választási mobil tartalomszolgáltatásról további információ a Vodafone live!-on a Választás 2006 oldalon található.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom