Connect with us

Motorola V3m: akár 1 GB memóriával

Kütyük

Motorola V3m: akár 1 GB memóriával

A Motorola a CTIA Wireless 2006 szakkiállításon rántotta le a leplet legfrissebb kagylómobiljáról, a V3m-ről.


A típusjelzésben szereplő ˝m˝ betű a ˝music˝, vagyis zene szóra utal, lévén, hogy a Motorola a korábbiaknál fejlettebb zenelejátszási funkciókkal vértezte fel a készüléket. A sztereó headseteket támogató telefon belső memóriája akár 1 GB-ig is bővíthető, még pedig microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével.

A Motorola V3m nem más, mint a közkedvelt Motorola V3 CDMA verziója, melynek érdekessége, hogy a V3i-től eltérően nem 1,23 megapixeles, hanem kicsit nagyobb felbontású, 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép modul (8x-os digitális zoom) került bele. Az EvDO (Evolution for Data Optimized) technológiával minden korábbinál nagyobb adatátviteli sebesség érhető el, ezenkívül pedig többek közt VoD (Video on Demand) szolgáltatások is igénybe vehetők a segítségével.

A divatos szétnyitható kialakítású, rejtett antennás Motorola V3m csukott helyzetben 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles és alig 13,9 milliméter vastag. A 95 gramm tömegű készülék a többi testvérmodellhez hasonlóan ellenálló fémborítást kapott.

A belül elhelyezett fő kijelző 2,2 colos képátlón 176×220 pixelt és egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni, a kiegészítő külső cSTN LCD pedig 96×80 képpontos felbontású és 65.536 színárnyalatú.

A Motorola V3m belső memóriája 30 MB kapacitású, ezenkívül pedig szólnunk kell még a WAP 2.0 böngészőről, a Bluetooth támogatásról, valamint a kiváló minőségű kihangosítóról. A telefon forgalmazása 2006 első felében fog megkezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom