Connect with us

technokrata

Fotógaléria: kristályokkal teli Motorola V3 – Made in Hungary

Kütyük

Fotógaléria: kristályokkal teli Motorola V3 – Made in Hungary

Unalmasnak találjuk mobiltelefonunkat? Díszítessük fel csillogó kristályokkal!

Mindebben segítségünkre lesz Piróth András ékszerész, kinek egyedi ékszertelefonjai közül már jó párat ismerhetnek olvasóink, most pedig következzenek a legújabb modellek.

Piróth úr ezúttal a Motorola népszerű V3-as készülékét vette gondozásba. Egész pontosan az történt, hogy a fotókon látható készülékek felületén rengeteg, eredeti Swarovski kristály és gyöngy kapott helyet. Emberünk lényegében bármilyen megrendelésnek képes eleget tenni, csupán fel kell keresni, és meg kell adni, hogy milyen mintát, milyen színű kövekkel szeretnénk viszontlátni a mobiltelefonunk borításán.

Mindez persze korántsem olcsó mulatság, hiszen egy komplett felcicomázás ára 100 ezer forint körül alakul, és ebben természetesen még nincs benne magának a telefonnak az ára.

Motorola V3
A 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű telefon érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső cSTN LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10 kompatibilis Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák