Connect with us

technokrata

Élőfotók az OLED-es BenQ-Siemens S88-ról

Kütyük

Élőfotók az OLED-es BenQ-Siemens S88-ról

Íme néhány saját készítésű felvétel a BenQ Mobile első OLED-es mobiltelefonjáról, a BenQ-Siemens S88-ról.


A hagyományos kialakítású, rejtett antennás újdonság talán legfontosabb újítása, hogy a képmegjelenítésről esetében nem egy hagyományos TFT kijelző, hanem egy OLED technológiájú panel gondoskodik. A 2 colos képátlóval rendelkező aktív mátrixos kijelző 176×220 képpontos felbontású és nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A BenQ-Siemens S88-nak fotós funkciók tekintetében sincs szégyenkezni valója. A készülékbe egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került, melynek legfontosabb specifikációi közé sorolható többek közt az autofókusz szolgáltatás, a tizenhatszoros átfogású digitális zoom, valamint a sötétben történő fotózást megkönnyítő, LED-alapú segédfény. A kamerával természetesen videóanyagokat (MPEG4) is fel lehet venni.

A 105 grammos telefon belső memóriája 16 MB-os kapacitással bír, de akinek ez nem lenne elég, ott a lehetőség a parányi microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítésre. Muzikalitás terén szólnunk kell a fejlett 3D térhatású hangzásról, az MP3/AAC lejátszóról, valamint a gyári csomag részét képező sztereó fülhallgatóról.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Bluetooth és GPRS Class 10 képes, 99x47x17 milliméter méretű BenQ-Siemens S88 első körben a tajvani piacon jelent meg, ahol is átszámítva mintegy 75 ezer forintot kell fizetni érte. A hazai forgalmazás kezdetének pontos időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák