Connect with us

T-Mobile Electronic Beats

Kütyük

T-Mobile Electronic Beats

A T-Mobile nyilvánosságra hozta, mely együttesek és előadók lépnek fel az idei ˝electronic beats˝ fesztiválon.

A legismertebb fellépők – Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George, Hell és a Groove Armada – mellett sok külföldi és helyi művész is szerepet kap a fesztiválon.

Az ˝electronic beats˝ fesztiválsorozat idén a kölni E-Werk-ben indul május 26-án, ahol többek között fellép a Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George, Hell, Super Discount, Zoot Woman és a német Deichkind. A NOW Soundsytem nemrég megjelent ˝In A Space Outta Sound˝ című lemeze – mely elegyíti a soul és hip-hop elemeket – után a francia house hangzást képviselő Super Discount következik, ezt követően pedig a Hell és Boy George lép színre, fantasztikus zenei élményt kínálva. Az élő fellépések közötti szünetekben DJ-k gondoskodnak a szakadatlan jó hangulatról. A kölni fesztiválra május 1-ig 9 eurós, engedményes áron lehet jegyeket vásárolni.

A második fesztiválnak Budapest ad otthont június 2-án a Petőfi Csarnokban, ahol a neves előadók sorát az egyedi zenei stílusáról és népszerű számairól ismert Groove Armada nyitja. A további előadók között ismét fellép a Hell és Boy George, valamint a magyar Yonderboi és DJ Palotai. Jegyeket április 10-től lehet vásárolni.

A T-Mobile ˝electronic beats˝ koncepciója kapcsolatot létesít a zene, az életstílus és a kommunikáció között olyan emberek esetében, akik szívesen juttatják kifejezésre érzéseiket, passzióikat. Az ˝electronic beats˝ ötvözi a médiákat, fesztiválokat, az élő előadásokat a kulturális tevékenységekkel – ezáltal a program lehetőséget kínál a hasonló életstílusú és hasonló kedvtelésekkel bíró embereknek a találkozásra, a zene élvezetére, új élmények gyűjtésére.

A 2005-ös teltházas rendezvények egyértelműen bizonyították, hogy az ˝electronic beats˝ Fesztiválok sikerrel vállalkoztak a különböző előadások és fellépők bemutatására, az underground és a mainstream elektronikus zene kedvelőinek örömére. Minden fesztivál számos zenekart és DJ-t vonultat fel, az élőzenei előadások szakadatlan sorozatát kínálva egészen hajnalig.

Minden fesztiválról televíziós felvétel készül, melyeket későbbi időpontban közvetítenek – jelen esetben a németországi Tango TV, illetve a magyarországi Viva TV adásában. Az év során egy harmadik fesztivál megrendezését is tervezik Bécsben.

˝electronic beats˝ Fesztiválok fellépői:

Köln – péntek, május 26. – E-Werk

Nightmares On Wax Soundsystem
Boy George
Hell
Super Discount
Zoot Woman
Deichkind

Budapest – péntek, június 2. – Petőfi Csarnok

Groove Armada
Boy George
Hell
Zoot Woman
Yonderboi
DJ Palotai.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom