Connect with us

technokrata

Exkluzív fotóbemutató a Nokia N92-ről!

Kütyük

Exkluzív fotóbemutató a Nokia N92-ről!

A Nokia tegnap Budapesten egy különlegesen berendezett kamionban mutatta be legújabb N sorozatú okostelefonjait, így többek közt az N92-t is.


A különleges, széthajtható és egyben elforgatható kialakítású készülékben egy nem kevesebb mint 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely egyrészt QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig nem kevesebb mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A Nokia N92 a Series 60 platform harmadik kiadására, illetve a már jól bevált Symbian operációs rendszerre épül. A várhatóan 600 eurós, vagyis mintegy 150 ezer forintos áron debütáló készülék belső memóriája memóriakártyával 2 GB-ig bővíthető, és multimédiás repertoárjából többek közt a DVB-H TV-vevő, a sztereó FM rádió és a Visual Radio sem hiányzik.

A Nokia N92 a wireless technológiák közül az IrDA-t, a Bluetooth-t és a Wi-Fi-t támogatja, de akár USB 2.0 interfészen keresztül is csatlakoztatható a személyi számítógépekhez. A hátlapban helyet kapott digitális fényképezőgép 2 megapixeles felbontású, de a kijelző mellett egy második, elsősorban videóhívásokhoz használatos második kamera is helyet kapott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom