Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen, hivatalos megjelenés előtt letölthető Koncz Zsuzsa dal

Kütyük

Ingyen, hivatalos megjelenés előtt letölthető Koncz Zsuzsa dal

Magyarországon először, Koncz Zsuzsa még a megjelenés előtt ingyenesen letölthetővé tesz egy dalt az új albumáról a Fotexnet Kft. által üzemeltetett weboldalán.

Április végén kerül a boltokba Koncz Zsuzsa új verslemeze a Hungaroton gondozásában Egyszerű ez… címmel, amely köré a Fotexnet Kft.-vel együttműködve online kereskedelmi promóciót szerveznek. Koncz Zsuzsa az április 3-i sajtótájékoztatóján elmondta, az új album kapcsán országos turnéval, év végi Aréna-koncerttel és különleges meglepetésekkel szeretne az idén kedveskedni rajongóinak.

A művésznő Magyarországon egyedülálló módon, még a megjelenés előtt ingyenesen letölthetővé és szabadon felhasználhatóvá teszi honlapján az új album egyik dalát és annak videoklipjét. Az Április hónapja című dal az album megjelenéséig, április 19-éig mindenki számára elérhető MP3 formátumban. A Fotexnet Áruházat üzemeltető médiapartner segítségével emellett kereskedelmi akcióval vezetik be az albumot – ennek dedikált példányai a megjelenés előtt – kizárólag a Fotexnet Áruházban – limitált példányszámban előrendelhetőek. A dedikált albumot már a megjelenés előtt megrendelhetik a látogatók, ehhez a művesznőnek saját Express boltot készített a Fotexnet, ahol az exkluzív lemez mellett a művésznő többi albuma is megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés