Connect with us

Hirdetés

technokrata

Saját fotók a Samsung i750-es okostelefonról

Kütyük

Saját fotók a Samsung i750-es okostelefonról

A Samsung hamarosan egy rendkívül nagy tudású okostelefonnal jelenik meg a hazai piacon.

A T-Mobile Multimédia napon kiállított Samsung SGH-i750 egy alaphelyzetben 104 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 24 milliméter vastag sliderphone, melynek tömege kereken 150 gramm. A GPRS és EDGE kompatibilis készülékben egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul lakozik, viszont a 3G támogatásról ezúttal sajnos le kell mondanunk. Ezt kárpótolandó, a fejlesztők többek közt egy Wi-Fi (802.11b) vezeték nélküli kontrollert is beletettek a kis masinába.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalban szolgálatot teljesítő digitális fényképezőgép modul 2 megapixeles képszenzorra épül, ennek megfelelően maximális felbontása 1.600×1.200 képpont. A videófelvevős, integrált vakus, négyszeres digitáls zoomos kamera képeit a 64 MB-os belső memórián kívül microSD (TransFlash) memóriakártyákon lehet eltárolni.

A Microsoft Windows operációs rendszert futtató Samsung SGH-i750-ből természetesen a Bluetooth kontroller és az infravörös port sem hiányozhat, ezenkívül említést érdemel még a sztereó hangzás, az MP3/AAC/AAC+ lejátszó, illetve a névjegykártya szkenner funkció.

A smartphone újdonság várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés