Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kézírást szkennelő mobiltelefon

Kütyük

Kézírást szkennelő mobiltelefon

A Sanyo a hannoveri CeBIT szakkiállításon egy teljesen egyedi szolgáltatással felvértezett új mobiltelefont mutatott be.


A Sanyo W41SA típusjelzésű készülék érdekessége, hogy képes beszkennelni a papírra vetett írást, majd pedig a beolvasott szövegrészt automatikusan be tudja illeszteni egy normál fényképbe. A végeredmény nem más, mint egy fotó, melyen a saját kézírásunk olvasható.

A CDMA szabványú, kagylóformájú mobiltelefon csukott állapotban 99 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 21 milliméter vastag. A következő adat elolvasása előtt érdemes egy picit megkapaszkodni: a készülék tömege nem kevesebb mint 180 gramm!

A 2,3 colos képátlóval rendelkező, TFT alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző egyrészt QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A beépített digitális fényképezőgép nem különösebben érdekes darab, hiszen képszenzora mindössze 1,3 megapixeles felbontással bír.

A belső memória 50 MB-os kapacitású és miniSD (Secure Digital) memóriakártyával egyszerűen bővíthető. Muzikalitás terén említést érdemel többek közt a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, a sztereó FM rádió, valamint a kéthangszórós sztereó hangrendszer. A telefon infravörös portja révén akár televíziós készülékeket is távirányíthatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés