Connect with us

Hirdetés

technokrata

Testközelben a Sony Ericsson Z530i

Kütyük

Testközelben a Sony Ericsson Z530i

Ez a kiváló minőségű, letisztult formavilágú mobiltelefon ideális eszköz a képek és zeneszámok tárolására, hiszen belső memóriája Memory Stick Micro (M2) kártyák behelyezésével 1 GB-ra bővíthető.


A zsebben is elférő albumok létrehozása és kezelése rendkívül egyszerű. A tárolt képek az indexképes fotóalbumban dátum szerint kereshetők. Az állóképek és videofelvételek készítésére szolgáló kamera 4x-es digitális zoommal rendelkezik; a képek MMS-ben, valamint Bluetooth és USB 2.0 kapcsolaton keresztül is továbbíthatók.

A készülék szolgáltatásai közé tartozik a szabványos push e-mail és a teljes HTML-oldalakat megjelenítő internetböngésző. A tiszta és éles képről a 65 ezer színt megjelenítő, ultrafényes (UBC) kijelző és az 1 colos képátlójú külső monokróm kijelző gondoskodik.

A Sony Ericsson Z530i háromsávos GPRS kagylótelefon krómszürke, bársonyfekete és elegáns borvörös színben, továbbá StyleUp cserélhető elő- és hátlapokkal 2006 második negyedévétől lesz kapható hazánkban.

˝Ezeket a telefonokat azért fejlesztettük ki, hogy vásárlóink megörökíthessék életük kivételes pillanatait, majd megoszthassák élményeiket családtagjaikkal és barátaikkal˝ – nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ˝Mindegyiküket kiváló minőségű kamerával és kijelzővel szereltük fel, ráadásul a képek többféle módon is elküldhetők – e-mailben, MMS-ben, valamint Bluetooth vagy infravörös port segítségével. Mindez azt jelenti, hogy a telefon tulajdonosa valóban megoszthatja képeit, akárhol is tartózkodjon éppen a világban˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés