Connect with us

technokrata

Nulla forintos percdíj a Pannontól!

Kütyük

Nulla forintos percdíj a Pannontól!

Új kedvezményes csomagot kínál a Pannon a hosszú beszélgetésekre.

A Pannon 2006. február 28-án vezeti be új szolgáltatását, az ˝5 perc után 0 forint˝ csomagot. A csomag – a Happy kivételével – minden publikus Pannon kártyás és számlás tarifacsomaghoz megrendelhető. Az új szolgáltatást olyan ügyfeleknek kínálja a Pannon, akik bár szeretnek hosszan beszélgetni, eddig nem engedhették meg maguknak.

Az új szolgáltatás nyújtotta kedvezmény 590 forintos havidíjért minden hálózaton belüli, legfeljebb 60 perces hívásra vonatkozik. Az ˝5 perc után 0 forint˝ szolgáltatás megrendelésével a Pannon ügyfeleinek a hálózaton belüli hívásokért az első öt percben a hívás hosszának megfelelő, – akár kedvezményekkel csökkentett – percdíjjal számított összeget, míg az öt perc feletti részért 0 forintot számláz ki.

Kártyás előfizetés esetén továbbra is érvényesíthetők a nagy értékű feltöltőkártyákkal elérhető kedvezmények, míg számlás előfizetőknél a lebeszélhető percekbe természetesen nem számít bele a szolgáltatás által érintett hívások nulla forinttal számlázott része.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle