Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új BenQ-Siemens telefonok: egyszerűség és alacsony ár

Kütyük

Új BenQ-Siemens telefonok: egyszerűség és alacsony ár

A BenQ Mobile legújabb, A sorozatú telefonjait az egyszerűség jellemzi.

Sokak számára az egyre nagyobb tudású mobiltelefonok inkább ijesztőek, mint vonzóak, mert úgy érzik, hogy a bonyolult funkciók között képtelenek eligazodni, mivel alapvetően telefonálni szeretnének készülékeikkel. Számukra kiváló megoldást jelentenek a BenQ Mobile könnyen kezelhető, a mindennapi életben legszükségesebb alkalmazásokat tartalmazó és kiváló minőségű anyagokból készült, letisztult vonalvezetésű A kategóriás mobiltelefonjai.


Valamennyi modellnek könnyen áttekinthető, kényelmesen kezelhető billentyűzete van. Egyszerű navigáció, egyértelmű menüpontok és színes kezelői felület teszi lehetővé a felhasználó számára, hogy gyorsan beletanuljon a készülék kezelésébe. Mindez különösen a gyerekeknél és az idősebbeknél fontos. Az egyes funkciókhoz való gyors hozzáférést a gyorstárcsázó gombok biztosítják, például az ébresztőóra a 3-as gomb megnyomásával aktiválható. Programozható gombok, 32 szólamú csengőhangok és háttérképek segítségével egyedi igényeinknek megfelelően személyre szabhatjuk az új A-kategóriás mobiltelefonokat.


A leegyszerűsített funkciók kitűnő formatervezéssel párosulnak. A kézbe simuló, legalább 128×128 pixel felbontású, 65.536 színű kijelzőkkel ellátott A kategóriás készülékek modern, mégis időtlen formavilággal, finom borítással, festett színes és krómozott összetevőkkel rendelkeznek. A WAP és a GPRS az MMS funkcióval kiegészítve biztosítja, hogy a kommunikáció ne korlátozódjon a beszédre, így lehetővé válik, hogy képeket és hangokat fogadjunk. Mindemellett valamennyi utazásnál és pihenésnél használható alkalmazás megtalálható a készülékekben, például a szervező, az előre betáplált sürgősségi telefonkönyv, többnyelvű szótár és legalább két játék.


A kicsi, okos és vékony AF51-gyel könnyedén tarthatjuk a kapcsolatot családunkkal és barátainkkal. A beépített antennával rendelkező, zsebben elférő készülék 96×64 pixeles külső és karcmentes üveggel ellátott, 130×130 pixeles belső kijelzővel rendelkezik. Mindkét kijelző 65.536 színű, ami egyedülálló ebben a kategóriában. Beépített futófény jelzi a felhasználónak az elmulasztott hívásokat és a beérkező SMS-eket. A fekete és szürke színben gyártott, összecsukható telefont minőségi kidolgozás jellemzi. A készülék várhatóan márciusban kerül a hazai üzletekbe.

A mindennapi életünk szervezését leegyszerűsítő A31-es telefon esetében a minimalizmus találkozik a hatékonysággal. A vékony, hagyományos kialakítású készülék valamennyi fontos szervező funkciót tartalmazza: az emlékeztetővel kombinált naptár és az ébresztőóra biztosítja, hogy ne feledkezzünk el a fontos nevekről és címekről valamint az aktuális eseményekről és találkozókról. A gyors hozzáférést a navigációs gombnál található határidőnapló ikon biztosítja. Mivel a készülék mértékegység-váltót és világórát is tartalmaz, vaskos határidőnaplónkat és az ébresztőórát felesleges magunkkal cipelni utazáskor. Az A31 fémszínű bevonattal, szürke és vörös színben lesz kapható a hazai üzletekben, előreláthatólag a következő negyedévtől.

A háromsávos A75 gyors, könnyű és problémamentes kommunikációt garantál. A legfontosabb funkciókat tartalmazó készülék használatát a négyirányú navigációs gomb könnyíti meg. A jellegzetes forma a krómozott navigációs gombokkal és a festett burkolat elegáns stílust kölcsönöz az egyszerűen kezelhető mobiltelefonnak. A kék és ezüst színekben kapható, kisméretű, 4.096 színű és 101×80 pixeles kijelzővel rendelkező telefon fiatalosságot és vidámságot sugall. SMS-einket és EMS-einket a betáplált képekkel, hangokkal és animációkkal kelthetjük életre, míg az internetet a WAP-funkción keresztül használhatjuk. A legfontosabb menüpontok, így például az ébresztőóra, néhány kattintás segítségével gyorsan elérhetők. A hosszú utazások során az A75 játékai gondoskodnak szórakoztatásunkról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés