Connect with us

Új BenQ-Siemens telefonok: egyszerűség és alacsony ár

Kütyük

Új BenQ-Siemens telefonok: egyszerűség és alacsony ár

A BenQ Mobile legújabb, A sorozatú telefonjait az egyszerűség jellemzi.

Sokak számára az egyre nagyobb tudású mobiltelefonok inkább ijesztőek, mint vonzóak, mert úgy érzik, hogy a bonyolult funkciók között képtelenek eligazodni, mivel alapvetően telefonálni szeretnének készülékeikkel. Számukra kiváló megoldást jelentenek a BenQ Mobile könnyen kezelhető, a mindennapi életben legszükségesebb alkalmazásokat tartalmazó és kiváló minőségű anyagokból készült, letisztult vonalvezetésű A kategóriás mobiltelefonjai.


Valamennyi modellnek könnyen áttekinthető, kényelmesen kezelhető billentyűzete van. Egyszerű navigáció, egyértelmű menüpontok és színes kezelői felület teszi lehetővé a felhasználó számára, hogy gyorsan beletanuljon a készülék kezelésébe. Mindez különösen a gyerekeknél és az idősebbeknél fontos. Az egyes funkciókhoz való gyors hozzáférést a gyorstárcsázó gombok biztosítják, például az ébresztőóra a 3-as gomb megnyomásával aktiválható. Programozható gombok, 32 szólamú csengőhangok és háttérképek segítségével egyedi igényeinknek megfelelően személyre szabhatjuk az új A-kategóriás mobiltelefonokat.


A leegyszerűsített funkciók kitűnő formatervezéssel párosulnak. A kézbe simuló, legalább 128×128 pixel felbontású, 65.536 színű kijelzőkkel ellátott A kategóriás készülékek modern, mégis időtlen formavilággal, finom borítással, festett színes és krómozott összetevőkkel rendelkeznek. A WAP és a GPRS az MMS funkcióval kiegészítve biztosítja, hogy a kommunikáció ne korlátozódjon a beszédre, így lehetővé válik, hogy képeket és hangokat fogadjunk. Mindemellett valamennyi utazásnál és pihenésnél használható alkalmazás megtalálható a készülékekben, például a szervező, az előre betáplált sürgősségi telefonkönyv, többnyelvű szótár és legalább két játék.


A kicsi, okos és vékony AF51-gyel könnyedén tarthatjuk a kapcsolatot családunkkal és barátainkkal. A beépített antennával rendelkező, zsebben elférő készülék 96×64 pixeles külső és karcmentes üveggel ellátott, 130×130 pixeles belső kijelzővel rendelkezik. Mindkét kijelző 65.536 színű, ami egyedülálló ebben a kategóriában. Beépített futófény jelzi a felhasználónak az elmulasztott hívásokat és a beérkező SMS-eket. A fekete és szürke színben gyártott, összecsukható telefont minőségi kidolgozás jellemzi. A készülék várhatóan márciusban kerül a hazai üzletekbe.

A mindennapi életünk szervezését leegyszerűsítő A31-es telefon esetében a minimalizmus találkozik a hatékonysággal. A vékony, hagyományos kialakítású készülék valamennyi fontos szervező funkciót tartalmazza: az emlékeztetővel kombinált naptár és az ébresztőóra biztosítja, hogy ne feledkezzünk el a fontos nevekről és címekről valamint az aktuális eseményekről és találkozókról. A gyors hozzáférést a navigációs gombnál található határidőnapló ikon biztosítja. Mivel a készülék mértékegység-váltót és világórát is tartalmaz, vaskos határidőnaplónkat és az ébresztőórát felesleges magunkkal cipelni utazáskor. Az A31 fémszínű bevonattal, szürke és vörös színben lesz kapható a hazai üzletekben, előreláthatólag a következő negyedévtől.

A háromsávos A75 gyors, könnyű és problémamentes kommunikációt garantál. A legfontosabb funkciókat tartalmazó készülék használatát a négyirányú navigációs gomb könnyíti meg. A jellegzetes forma a krómozott navigációs gombokkal és a festett burkolat elegáns stílust kölcsönöz az egyszerűen kezelhető mobiltelefonnak. A kék és ezüst színekben kapható, kisméretű, 4.096 színű és 101×80 pixeles kijelzővel rendelkező telefon fiatalosságot és vidámságot sugall. SMS-einket és EMS-einket a betáplált képekkel, hangokkal és animációkkal kelthetjük életre, míg az internetet a WAP-funkción keresztül használhatjuk. A legfontosabb menüpontok, így például az ébresztőóra, néhány kattintás segítségével gyorsan elérhetők. A hosszú utazások során az A75 játékai gondoskodnak szórakoztatásunkról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom