Connect with us

technokrata

T-Mobile: exkluzív Megasztár TV közvetítések 3G telefonokra

Kütyük

T-Mobile: exkluzív Megasztár TV közvetítések 3G telefonokra

Szombat este megkezdődnek az ország egyik legnépszerűbb műsora, a Megasztár döntői, így több hónapon át egy ország szurkolhat ismét a kedvenceknek. Az előre borítékolhatóan sok izgalmas pillanattal szolgáló adásokat kizárólag a T-Mobile ügyfelei nézhetik majd 3G mobiljaikon.

Tavaly augusztusban a T-Mobile az országban elsőként indította el a 3G szolgáltatást. A társaság a Budapesten és Debrecenben elérhető harmadik generációs hálózatán a videotelefonálás, a Mobil Zenegép és a gyors mobilinternet mellett a kiváló képminőséget nyújtó Mobil TV-t kínálja előfizetőinek. A legnagyobb hazai mobilcég 3G mobillal rendelkező ügyfelei a Mobil TV-nek köszönhetően február 25-től az elkövetkező 11 hétben telefonjukon is megnézhetik a Megasztár döntőit.

Az új helyszínről, a TV2 stúdiójából élőben közvetített műsor a t-zones 3G WAP-portálon keresztül lesz elérhető mobilon. Az új helyszín mellett a szabályok is változtak. A három legkevesebb szavazatot kapott versenyző közül egyiküket a zsűri küldi tovább a versenyben, ő azonnal visszatér a többiek közé. A másik két énekes ezután ˝párbajt vív˝, azaz a két versenyző egy-egy dalt énekel, ami alapján a nézők dönthetik el, hogy végül ki maradjon bent.

A TV2 mindig arra törekszik, hogy műsorai – különösen a legnépszerűbb produkciók – minden innovatív platformon megjelenjenek és erre többek között kiváló lehetőséget kínál a T-Mobile egyre bővülő 3G hálózata.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák