Connect with us

Hirdetés

technokrata

Origo: apróhirdetés az Expresszel karöltve

Kütyük

Origo: apróhirdetés az Expresszel karöltve

A portál és Expressz által közösen kialakított apróhirdetési rovatban már közel 360.000 hirdetés közül választhatnak az olvasók.

Az érdeklődők 29 kiemelt rovat és több száz alkategória apróhirdetései között böngészhetnek. A témakörök közül kiemelkedik a jármű és az ingatlan rovat, ahol több mint 25.000, illetve több mint 120.000 hirdetés közül lehet választani.

Természetesen az oldalon hirdetés feladására is lehetőség nyílik, amely a kapcsolódó kezelői felületnek köszönhetően gyorsan elvégezhető. A hirdetések kezelése egyszerű, a szöveg könnyen törölhető, módosítható, és meghosszabbítható a lejárati ideje. A hirdetőknek lehetőségük van az oldalon a feladott hirdetésük kiemelésére, egy emelt díjas SMS küldésével még figyelemfelkeltőbbé tehetik az ajánlatukat.

Keresni többféleképpen lehet; az adatbázisban, az egyes kategóriákban böngészve, a kiemelt ajánlatokra kattintva, illetve az egyszerű vagy a részletes keresés használatával. A részletes keresés hatékony kutatási eredményhez vezethet, ingatlan kategóriában például földrajzi hely szerint kereshetünk az eladó és kiadó termékek között. A keresés olyan szempontok szerint is tovább szűkíthető, hogy az ingatlan milyen kiegészítő helyiségekkel rendelkezik. Ugyancsak ellenőrizhető a fűtés típusa, valamint az, hogy az adott ingatlan rendelkezik-e Internet-eléréssel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés