Connect with us

technokrata

Internetezés az elektromos kábeleken át

Kütyük

Internetezés az elektromos kábeleken át

A Netgear és DS2 Powerline technológiája lehetővé teszi a magas minőségű és képélességű videó áramlást.

A Netgear valamint a Desing of Systems on Silicon (DS2), a powerline kommunikációs chipsetek szállítója bejelentették összefogásukat, hogy elhozzák a 200 Mbps Powerline HD technológiát, amivel lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy szobák közötti kábelezés nélkül hozzájussanak egy megengedhető, nagy teljesítményű és minőségű szélessávú kapcsolathoz az otthon bármely részén.

Bármely elektromos konnektor nagy sebességű szélessávú kapcsolódási ponttá alakításával, ez az együttműködés lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy akár 200 Mbps sebességgel, könnyedén maximalizálják a hálózat-alkalmasak eszközök használatát, mint a digitális videó felvevők, játékkonzolok, PC-k, nyomtató szerverek, vagy tároláshoz a Netgear Storage Centralja, fájl és nyomtató megosztás, háttértárazás, Internet Gaming, és videó áramlás. Ez a szabadalmaztatott technológia a DS2-vel olyan videó minőséget biztosít (QoS), amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy probléma nélkül áramoltassanak nagy képfelbontású videót az egész otthonon keresztül.

Az első DS2 Powerline technológiára épülő Netgear termékek 2006 második negyedévében várhatóak és a Netgear vásárlói és viszonteladói hálózatán keresztül lesznek elérhetőek. A 2006. március 9-15.-ig tartó hannoveri CeBIT kiállításon szintén megtekinthető lesz a Netgear és a DS2 közös Powerline 200 Mbps HD terméke (Stand C58, Hall 13).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák