Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan cseréljük ki egy notebook vagy laptop törött kijelzőjét?

Kütyük

Hogyan cseréljük ki egy notebook vagy laptop törött kijelzőjét?

Mindenki tudja, hogy egy hordozható számítógépben RAM-ot, winchestert vagy processzort cserélni nem valami nagy dolog. De vajon mi a helyzet a kijelzővel? Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen egyszerű egy laptop LCD kijelzőjét újra cserélni. Érdemes megnézi az ide vonatkozó bemutatóvideónkat is, ami segít majd bátorságot gyűjteni ehhez a rémisztőnek tekintett művelethez.

A törött kijelzőjű készülékek tulajdonosai eleddig két nem túl vonzó lehetőség közül választhattak: vagy vesznek egy másik laptopot, vagy az eredeti gyártóhoz visszaküldik a készüléket, hogy cseréljék ki a kijelzőjét. Mindkét lehetőség eléggé költséges. De emellett, ha visszaküldjük a legfontosabb munkaeszközünket, akkor napokig, sőt hetekig gép nélkül maradhatunk.
Mindez más a ScreenTek Ltd. szolgáltatásaival. Alacsony áron kínálnak cserekijelzőt a legtöbb elterjedt modellhez, s mindezt gyors kiszállítással és elfogadható garanciával. Ajánlatuk mind az otthoni, mind a céges vevők számára egyaránt vonzó lehet.
A szkeptikusoknak pedig, akik azt mondják, hogy “De mi történik, ha még nagyobb kárt teszek a gépemben a csere során?” vagy “Amint egy csavart eltávolítok, máris ugrott a gyártó által vállalt garancia!” csak azt tudjuk mondani, hogy aki az utcára lép, máris potenciális veszélyben van! Emiatt talán otthon kéne maradnunk egész életünkben? Persze, hogy nem! Mint az élet számos területén, itt is mérlegelni kell a csináld-magad megoldás előnyei és kockázatai közötti különbséget. Esetünkben is ez a helyzet; meggyőződésünk ugyanis, hogy aki elég bátor hozzányúlni a gépéhez, az nagy összeget takaríthat meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés