Connect with us

technokrata

Tchibo TCM 104: nem kávé, hanem mobiltelefon

Kütyük

Tchibo TCM 104: nem kávé, hanem mobiltelefon

A Tchibóról sokan talán nem is tudják, hogy nem csak kávéval, hanem többek közt mobiltelefonokkal is foglalkozik.


Az elsősorban rendkívül nyomott árú mobil termékeiről ismert cég Németországban nemrégiben egy újabb ultra-olcsó készüléket vett fel a kínálatába. A TCM 104 típusjelzésű újdonság nem más, mint a Motorola C118 egyfajta újabb kiadása, melyet elsősorban hanghívások lebonyolítására és SMS-ezésre lehet használni.

A pre-paid csomagban mindössze 39,95 euróba, vagyis mintegy 10 ezer forintba kerülő mobiltelefonban egy monokróm, de legalább elegáns kék háttérvilágítású folyadékkristályos kijelzőt találunk, mely 96×64 képpontot tudhat magáénak. A belső memóriában maximum 200 telefonszámot, illetve 50 darab rövid szöveges üzenetet lehet eltárolni.

A 960 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specfikációk szerint optimális esetben 6,5 órás beszélgetési időt, illetve 350 órás készenléti időt képes biztosítani. A 101x46x22 milliméter méretű, 86 gramm tömegű, hagyományos kialakítású Tchibo TCM 104-ben egy kétnormás (900/1800 MHz) GSM modul lakozik. A GPRS, az IrDA és a Bluetooth egyaránt hiányzik a készülékből.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom