Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: gyors Internet itthon és külföldön egyaránt

Kütyük

T-Mobile: gyors Internet itthon és külföldön egyaránt

A T-Mobile magyarországi ügyfelei újabb 5 ország T-Mobile WLAN hozzáférési pontjain roamingolhatnak.

Ennek köszönhetően az itthon megvásárolt hozzáférési lehetőséggel Lengyelországon túl már Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Csehországban és Hollandiában is, összesen több mint 8.000 helyen vehetik igénybe a HotSpot szolgáltatást.

Világszerte egyre népszerűbb a WLAN, a gyors vezeték nélküli hozzáférés például szállodákban, éttermekben, kávézókban biztosítja az internetezést és elektronikus levelezést. Beépített WLAN kártyával, hordozható számítógép, kézi számítógép vagy akár erre alkalmas mobiltelefon segítségével nagy sebességgel, akár utazás, várakozás közben elérhető az Internet, az elektronikus levelezés vagy akár a vállalati intranet.

A T-Mobile a hazai mobilcégek közül HotSpot néven elsőként vezette be a szolgáltatást és a magyar mobilpiacon a legnagyobb számú WLAN hozzáférési ponttal rendelkezik. A T-Commal közös belföldi roamingon túl a legnagyobb hazai mobilszolgáltató eddig a lengyelországi ERA-val állapodott meg a WLAN pontok átjárhatóságáról. A nemzetközi roaming partnerek köre februártól a T-Mobile csoport több tagjával bővült, így a magyarországi T-Mobile-osok ezentúl Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Csehországban és Hollandiában, összesen több mint 8.000 WLAN elérési ponton vehetik igénybe a gyors Internetet (akár 11 Mbps), küldhetnek vagy fogadhatnak elektronikus leveleket.

A roamingra használható 15 és 30 perces HotSpot hozzáféréssel a fent felsorolt országokon túl hamarosan az Egyesült Államokban a T-Mobile, Svájcban a Swisscom, és Finnországban a TeliaSonera WLAN pontjai is elérhetővé válnak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés