Connect with us

Hirdetés

technokrata

Extrém, 8 GB-os memóriabővítés mobiltelefonokba

Kütyük

Extrém, 8 GB-os memóriabővítés mobiltelefonokba

A különböző memóriák és adattároló megoldások gyártásával foglalkozó US Modular egy roppant érdekes mobiltelefonos kiegészítővel rukkolt elő.


Az egyre nagyobb felbontású digitális fényképezőgép modulok és a fejlett zenelejátszó funkciók térnyerése következtében ma már rengeteg olyan mobiltelefon van jelen a piacon, melynek kisebb-nagyobb integrált memóriája különböző memóriakártyák segítségével könnyedén tovább bővíthető. De mi van akkor, ha még a legnagyobb kapacitású kártya sem felel meg az elvárásainknak? Nos akkor jön be a képbe az US Modular újdonsága!

A Stik & Stor névre keresztelt termék tulajdonképpen nem más, mint a telefonokban gyárilag elhelyezett bővítőslotok kiterjesztése, továbbfejlesztése. A kis eszköz csatlakozóját be kell dugni a bővítőslotba, majd pedig magát a terméket fel kell rögzíteni a telefon hátoldalára. Míg a jelenleg forgalomban lévő legnagyobb kapacitású microSD (TransFLash) memóriakártyák csak 512 MB-osak, addig a Stik & Stor nem kevesebb mint 4 GB tárhelyet biztosít adataink számára, sőt hamarosan elérhető lesz egy 8 GB-os változat is. A gyártó munkatársai elmondták, hogy 4 GB körülbelül annyi, mint 24 ezer darab VGA (640×480 pixel) felbontású fotó, vagy 48 órányi digitális muzsika, vagy éppen 17 órányi videófelvétel.

A US Modular-féle Stik & Stor többek közt a következő mobiltelefonokkal kompatibilis: Motorola V635, A1000, E1000, E398, V1000, A840, A780, V850, V710, V975, V980, ROKR, illetve Samsung D600 és Z500.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés