Connect with us

technokrata

Exkluzív: így néz ki a 3 megapixeles Sony Ericsson K800i!?

Kütyük

Exkluzív: így néz ki a 3 megapixeles Sony Ericsson K800i!?

Újabb fotók és információk láttak napvilágot a Sony Ericsson egyik legújabb mobiltelefonjával kapcsolatban.


A mellékelt – minden korábbinál jobb minőségű – fotók egy német website-on bukkantak fel nemrégiben, azt viszont egyelőre nem lehet 100 %-os biztonsággal állítani, hogy rajtuk ténylegesen a sokak által várva várt Sony Ericsson K750i utód látható, vagy esetleg csak egy egyszerű Photoshop alkotáshoz van szerencsénk.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Sony Ericsson K800i néven debütáló, hagyományos kialakítású újdonság 106 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 18 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 115 grammot nyom. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző gondoskodik, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, másrészt pedig 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A belső memória 64 MB-os kapacitású, és a nemrégiben debütált Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák révén könnyedén bővíthető (maximum 1 GB).

A Cyber-shot típusjelzéssel ellátott K800i-ban egy 3,2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely egyedülálló módon Xenon-alapú segédfénnyel van felvértezve. Az autofókusz szinte már magától értetődik, a vadonatúj képstabilizátor funkció viszont már nem annyira. A kamera kapcsán szólnunk kell még a tizenhatszoros átfogású digitális zoomról, az automatikus vörösszem-hatás csökkentő megoldásról, valamint a PictBridge nyomtatási képességről.

A hetvenkét szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott Sony Ericsson K800i-ban nem csak fejlett MP3/AAC lejátszót találunk, hanem többek közt egy RDS funkciós sztereó FM rádiót is. A Bluetooth 2.0 képes, kétkamerás K800i a GSM mellett a 3G hálózatokban is használható, és minden jel arra mutat, hogy jön majd egy K790i típusjelzésű testvérmodell is, melyből kimarad a 3G támogatás.

Egyes források tudni vélik, hogy a K800i hivatalos bejelentésére jövő hét kedden kerül majd sor, mindenesetre legkésőbb a CeBIT-en minden részletre fény fog derülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom