Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens EF81 a Vodafone-nál

Kütyük

BenQ-Siemens EF81 a Vodafone-nál

A Vodafone a közeljövőben fel fogja venni a kínálatába a BenQ Mobile egyik legújabb telefonját.

A német Vodafone internetes oldalain néhány napja feltűnt a BenQ-Siemens EF81 előzetes beharangozója, mely készülék előreláthatólag idén tavasszal jelenik majd meg a szolgáltatónál – egyelőre ismeretlen áron. Az EF81 magyarországi debütálásával kapcsolatban jelen pillanatban még nincsenek konkrét információink.


Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, távol-keleti lapértesülések szerint a T-Mobile és a Vodafone nemrégiben szerződést kötött a BenQ Mobile céggel, melynek értelmében az említett két operátor Európában az idén nyáron felveszi kínálatába a BenQ-Siemens EF91-es készüléket. Az érintettek sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták ezen híreket, és a készülék várható árával kapcsolatban sem nyilatkoztak.

A korábban SLV140, illetve Kestrel fejlesztési kódnevet viselt BenQ-Siemens EF81 csukott állapotban 94 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 15,9 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 110 gramm. A GPRS Class 10 kompatibilis készülék nem csak a jó öreg GSM (900/1800/1900 MHz), hanem a villámgyors adatátvitelt és számos multimédiás szolgáltatást lehetővé tevő UMTS (3G) hálózatokban is használható.

Az olyan nemes anyagokat, mint például magnézium, acél és alumínium felvonultató BenQ-Siemens EF81 belső TFT folyadékkristályos kijelzője 2,2 colos képátlón 240×320 pixelt (QVGA) tudhat magáénak, a 18 bites színmélység pedig több mint 262 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé. A kiegészítő külső TFT LCD 1,3 colos képátlóval bír, 120×160 pixeles (QQVGA) felbontású és ugyancsak 262 ezer színt képes a szemünk elé tárni.

Az ötszörös digitális zoomos beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontású fotók készíthetők, melyek a 64 MB-os belső memóriában, vagy éppen microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el. A kamera optikája elforgatható, és természetesen videózni és videótelefonálni is lehet vele.

A BenQ-Siemens EF81 kapcsán említést érdemel még a hatvannégy szólamú polifonia, a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, az elektronikus levelezési kliens, a Bluetooth és USB interfész, valamint a 950 mAh kapacitású akkumulátor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom