Connect with us

technokrata

Samsung E778: zenelejátszós kagylómobil újdonság

Kütyük

Samsung E778: zenelejátszós kagylómobil újdonság

A Samsung bejelentette legújabb, VibeTonz kompatibilis mobiltelefonját, az SGH-E778-at.

A kagylóformájú készülék le sem tagadhatná, hogy kiváló zenelejátszó képességekkel rendelkezik, ugyanis a külső kijelző alatt három dedikált zenegombra lehetünk figyelmesek. A nagy tudású lejátszó szoftver az MP3-on kívül AAC, AAC+, e-AAC+ és WMA formátumú muzsikákat is képes megszólaltatni.

A kívül elhelyezett kijelző a legmodernebb OLED technológiára épül, felbontása 96×80 pixel, színmélysége pedig 16 bit (65 ezer színárnyalat). A TFT alapokon nyugvó belső LCD 176×220 képpontos felbontással bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot tár a szemünk elé. Az integrált digitális fényképezőgép (CMOS) 1,3 megapixeles fotókat képes lőni, sötétben akár vaku segítségével is.

A 80 MB kapacitású belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, az elkészült fényképek és videók pedig akár TV készülékeken is megtekinthetők, ugyanis az SGH-E778-ból a TV-kimenet sem hiányzik. A csukott helyzetben 90×46,2×19,8 milliméter méretű, 85 gramm tömegű Samsung újdonság telefonkönyvében 1.000 bejegyzésnek van helye, a bejövő hívásokat pedig nem csak hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangok, hanem akár MP3 zenék is jelezhetik. Említést érdemel továbbá a Bluetooth 1.2, illetve USB 1.1 kompatibilitás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák