Connect with us

technokrata

Pannon.hu rebranding és mobilszélessáv microsite

Kütyük

Pannon.hu rebranding és mobilszélessáv microsite

A Pannon teljes körű online ügynökségeként a Carnation, mind szerkezetében, mind arculatában áttervezte és újraalkotta a pannon.hu website-ot; valamint az új arculat jegyében készítette el a mobilszélessáv microsite-ot.

A Pannon GSM elhagyta a nevéből a technológiára utaló GSM-et és logót váltott. A Carnation feladata volt a teljes online arculat és megjelenés átalakítása, az új logó színének és hangulatának átültetése a website-ra. A pannon.hu vállalati oldal újratervezéséhez a nemzetközi arculati guide által meghatározott logót és színeket használták fel; melyben nagy mozgásteret kaptak a grafikusok, ez nagyban támogatta az egyedi megoldásokat.

A mobilszélessáv microsite elkészítése során egyedi, formabontó megjelenést terveztek, a logót helyezve középpontba. A 3G technológia nyújtotta lehetőségek érzékeltetésére interaktív demók készültek, melyek segítségével a felhasználó közvetlenül megismerkedhet a szolgáltatásokkal, és élőben kipróbálhatja őket. Az arculatváltás keretében a Carnation áttervezte a Pannon összes online alkalmazásának megjelenését, valamint elvégezte a Pannon Wap redesign-ját, az ikonok átalakítását.

A Pannon site a cégcsoporton belül az elsők között, a norvég anyacéggel, a Telenorral egy időben újult meg, pontosan betartva a február 14-ére kitűzött határidőt. A Carnation több mint 40 szakemberből álló projektcsapata dolgozott decembertől az arculatváltáson, ennek eredménye a szerkezetileg letisztult, jól kezelhető honlap.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle