Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon.hu rebranding és mobilszélessáv microsite

Kütyük

Pannon.hu rebranding és mobilszélessáv microsite

A Pannon teljes körű online ügynökségeként a Carnation, mind szerkezetében, mind arculatában áttervezte és újraalkotta a pannon.hu website-ot; valamint az új arculat jegyében készítette el a mobilszélessáv microsite-ot.

A Pannon GSM elhagyta a nevéből a technológiára utaló GSM-et és logót váltott. A Carnation feladata volt a teljes online arculat és megjelenés átalakítása, az új logó színének és hangulatának átültetése a website-ra. A pannon.hu vállalati oldal újratervezéséhez a nemzetközi arculati guide által meghatározott logót és színeket használták fel; melyben nagy mozgásteret kaptak a grafikusok, ez nagyban támogatta az egyedi megoldásokat.

A mobilszélessáv microsite elkészítése során egyedi, formabontó megjelenést terveztek, a logót helyezve középpontba. A 3G technológia nyújtotta lehetőségek érzékeltetésére interaktív demók készültek, melyek segítségével a felhasználó közvetlenül megismerkedhet a szolgáltatásokkal, és élőben kipróbálhatja őket. Az arculatváltás keretében a Carnation áttervezte a Pannon összes online alkalmazásának megjelenését, valamint elvégezte a Pannon Wap redesign-ját, az ikonok átalakítását.

A Pannon site a cégcsoporton belül az elsők között, a norvég anyacéggel, a Telenorral egy időben újult meg, pontosan betartva a február 14-ére kitűzött határidőt. A Carnation több mint 40 szakemberből álló projektcsapata dolgozott decembertől az arculatváltáson, ennek eredménye a szerkezetileg letisztult, jól kezelhető honlap.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés