Connect with us

technokrata

Megújult a Készházinfo

Kütyük

Megújult a Készházinfo

Februártól teljesen megújulva, a mai kornak megfelelő design-t készítve jelentkezik a keszhazinfo.hu, a készház-információs hírportál.

Aki minőségi könnyűszerkezetes házat, illetve készházat szeretne építeni, az nincs könnyű helyzetben. Rengeteg a hirdetés, a céges weboldal, ám a legtöbb érdeklődő nem tudja, melyik cég épít, forgalmaz minőségi házat. A keszhazinfo.hu ezen próbál segíteni.

A hazai és Nyugat-európai minőségi készház-építéssel, forgalmazással kapcsolatos információkat itt egy helyen találja az érdeklődő, leendő ügyfél, illetve a szakma. A portál szerkesztősége kiemelt hangsúlyt fektet a folyamatosan frissülő információközlésre, melyben helyet kapnak minőségi gyártók, a cégek fejlesztései. Természetesen az építőipar, illetve a hitelekkel kapcsolatos hírek épp úgy megtalálhatóak majd, mint a lakberendezéssel kapcsolatos információk.

„A keszhazinfo.hu azoknak is segítséget nyújt, akik telket szeretnének venni, vagy éppen egy minőségi készházat szeretnének eladni, ugyanis ez utóbbinak szinte semmilyen fóruma nincs.” – hangsúlyozta Mihalovics Réka, a portál felelős szerkesztője – „Célunk, hogy az olvasókat ne csak hozzásegítsük egy-egy cég, termék megismertetéséhez, hanem a készházak propagálása mellett az olvasókat az építkezés után is visszacsábítsuk egy-egy fontos információval, könnyed magazinos témával, hiszen idővel lehet, hogy egy újabb építkezésbe kezd.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom