Connect with us

technokrata

Kétszázezer T-Online DSL előfizető

Kütyük

Kétszázezer T-Online DSL előfizető

A T-Online Magyarország DSL előfizetőinek száma elérte a kétszázezret. Az Internet egyre növekvő hazai népszerűségét mutatja, hogy a vállalatnál kevesebb, mint másfél év alatt duplázódott meg a lakossági és üzleti szélessávú hozzáférésre előfizetők száma.

A vállalat 2004. év végén érte el a százezres előfizetői számot, amit – elsősorban a 2005-ös év sikerességének köszönhetően – ez év elejére megduplázott. Az Internet népszerűségét, terjedésének gyors ütemét jelzi, hogy míg a százezer előfizetői számot több mint 3 év alatt érte el a cég, a második százezer DSL megrendelésre mindössze 16 hónapot kellett várni.

A sikerek egyik összetevője az új lakossági termékportfólió, amelynek köszönhetően tavasszal – elsőként a hazai piacon – a T-Online különböző szegmens-megoldásokat vezetett be. Az új szélessávú termékportfólió 99 százalékot képvisel a megrendelésekből, és az értékesítés a márkaváltás előtti szinthez képest hetven százalékkal nőtt meg.

Szintén a sikerhez járult az ADSL csomagok gyors telepítése és az árcsökkenés. A vállalat augusztus végén a piacon elsőként a teljes ADSL lakossági portfólióra vonatkozóan a Szereld magad konstrukciót vezette be, amelynek segítségével új Internet-előfizetését bárki saját maga telepítheti otthonában. Ennek köszönhetően a lakossági ADSL-szolgáltatások árai átlagosan 5-8 százalékkal csökkentek.

Ugyancsak augusztus végén bővült a vállalati termékportfólió: a mikro- és kisvállalkozások számára kiegészült egy belépő szintű termékkel. Az új célcsoportot megszólító termék az új értékesítés 62 százalékát biztosítja.

Az Internet dinamikus fejlődésével a felhasználók is változnak. A községben lakók megoszlása 3 százalékkal emelkedett 2004-hez viszonyítva; arányuk meghaladja a 10 százalékot. A nyugdíjasok aránya 5 százalékról 8 százalékra nőtt tavaly, amely jól bizonyítja azt, hogy az Internet ma már nem a fiatalok kiváltsága.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom