Connect with us

technokrata

Sharp W-ZERO3: érintőkijelzős kommunikátor

Kütyük

Sharp W-ZERO3: érintőkijelzős kommunikátor

A Sharp a 3GSM konferencián kiállította legfrissebb nagytudású kommunikátorát, a leginkább a HTC smartphone-okra emlékeztető W-ZERO3-at.


A készülékben egy gyönyörű kijelző kapott helyet: a nagyméretű, egész pontosan 3,7 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatú, VGA (640×480 pixel) felbontású és természetesen érintésérzékeny. Az adatbevitel nem csak a kijelző, hanem a teljes értékű QWERTY billentyűzet segítségével is történhet – a gombok a PDA oldalából csúsztathatók ki.

A megfelelő számítási teljesítményről egy 416 MHz-es órajelű Intel XScale mikroprocesszor gondoskodik, a belső memória pedig 128 MB flash ROM-ból és 64 MB RAM-ból tevődik össze, illetve miniSD (Secure Digital) memóriakártyák révén könnyedén bővíthető. A hátlapba egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került, mely többek közt videófelvételre is képes.

A Sharp W-ZERO3 130 milliméter hosszú, 70 milliméter széles és 26 milliméter vastag, tömege pedig sajnos nem kevesebb mint 220 gramm. Említést érdemel továbbá a mini USB interfész, a Wi-Fi (802.11b) kompatibilitás, a fejlett zenelejátszási funkciók, illetve a legfrissebb, Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszer.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák