Connect with us

Sharp 550SH: kétkamerás 3G telefon

Kütyük

Sharp 550SH: kétkamerás 3G telefon

A Sharp a barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson jelentette be új fejlesztésű, elérhető árú 3G mobiltelefonját.


A keresztségben Sharp 550SH nevet kapott újdonság hagyományos kialakítással rendelkezik, 111 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 19 milliméter vastag (92 köbcentiméter). A 98 gramm tömegű készülék segítségével videótelefonálhatunk, villámgyorsan böngészhetünk a világhálón, illetve akár kiváló minőségű zenéket és videókat is letölthetünk – mindez az UMTS támogatásnak köszönhető.

A hátfalban szolgálatot teljesítő digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontással bír, így segítségével maximum 1.280×960 képpontos fotókat készíthetünk, a maximális videófelbontás pedig 176×144 pixel. A kamera kapcsán említésre méltó a makró üzemmód, a digitális zoom, a sorozatfelvétel készítési lehetőség, valamint az időzítő funkció. 3G mobilról lévén szó, nem hiányozhat a videóhívásokhoz használatos elülső kamera sem, mely VGA felbontású.

Az 1,9 colos képátlójú TFT kijelző a mai elvárásoknak megfelelően egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatú. A belső memória mindössze 5 MB-os, de szerencsére adva van a lehetőség, hogy microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővítsük az integrált memóriát.

A negyvenszólamú polifonikus csengőhangokkal, e-mail klienssel és naptárral ellátott Sharp 550SH várhatóan még ebben a negyedévben meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom