Connect with us

Fujitsu Siemens Pocket Loox T: minden benne van!

Kütyük

Fujitsu Siemens Pocket Loox T: minden benne van!

A Fujitsu Siemens Computers a barcelonai 3GSM Világkongresszus alkalmából mutatta be új Pocket Loox T sorozatát a nagyközönségnek.


Mobiltelefon, noteszgép, navigációs rendszer, digitális fényképezőgép, VoIP headset, PDA, MP3 lejátszó és persze a megfelelő táp-adapter, mindegyik egy külön eszközhöz. Ha egy üzleti felhasználónak ilyen méretes csomagot kell cipelnie minden utazáskor, aligha mondható határtalanul mobilnak. A Fujitsu Siemens Computers e-mail push szolgáltatást nyújtó, új integrált kézi számítógépe idő- és térbeli korlátoktól mentes hozzáférést nyújt az adatokhoz.

Az e-mail push szolgáltatást nyújtó, UMTS mobiltelefonnal felszerelt, multifunkcionális kézi számítógép valódi zsebirodaként működik, így szükségtelenné teszi a különálló eszközök sokaságának használatát. A Microsoft Windows Mobile 5.0 Phone Edition operációs rendszerrel és UMTS funkcionalitással ellátott Pocket Loox T sorozat felhasználói bármikor elérhetik e-mail postafiókjukat, határidőnaplójukat és a többi irodai alkalmazást. A felhasználóbarát rendszer QWERTY billentyűzettel és nagy fényerejű TFT kijelzővel rendelkezik. Gond nélkül integrálható a vállalati hálózatba, biztonságos és megbízható adatátvitelt tesz lehetővé, a beépített GPS-nek köszönhetően pedig minden körülmények között segít gazdájának tájékozódni. Az új, felső kategóriás kézi számítógépek idén nyáron kerülnek az üzletekbe.

A kézi számítógépek piacán elért 70 százalékos éves növekedéssel a Fujitsu Siemens Computers 2005-ben kiemelt mobil-szállítói pozícióra tett szert az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA-régióban. A gyors és hatékony digitális kommunikáció fontossága a jövőben is tovább nő – különösen a konvergens termékek rohamosan bővülő piacán. Az informatika és a mobil technológia világában szerzett több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a Fujitsu Siemens Computersnél minden feltétel adott a további sikerek eléréséhez. A cég felismerte, hogy az üzleti felhasználók azokat a teljes körűen integrált eszközöket keresik, amelyek idővel a hagyományos kézi számítógépek és mobiltelefonok helyét veszik majd át a piacon.

Specifikációk:
-Komplett funkcionalitású GSM/UMTS mobiltelefon
-E-mail push szolgáltatás és üzenetátvitel a Microsoft Exchange és Windows Mobile 5.0 Phone Edition szoftverekkel
-VoIP képességeket nyújtó, integrált 802.11b/g WLAN (Wi-Fi tanúsítással)
-Bluetooth 2.0
-Integrált GPS
-Videotelefon funkció VGA-kamerával (Pocket Loox T830)
-2 megapixeles felbontású, autofókuszos fényképezőgép (Pocket Loox T830)
-Ergonomikus QWERTY billentyűzet és nagy fényerejű TFT kijelző
-SD I/O / MMC kártyanyílások a tárkapacitás és a funkcionalitás bővítésére (MP3 lejátszó, navigációs rendszer)
-Nagy teljesítményű, cserélhető akku
-Pocket Loox szoftvercsomag (benne a Fujitsu Siemens Computers egyszerű WLAN-hozzáférést támogató Connection Manager szoftvere).Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom