Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Siemens Pocket Loox T: minden benne van!

Kütyük

Fujitsu Siemens Pocket Loox T: minden benne van!

A Fujitsu Siemens Computers a barcelonai 3GSM Világkongresszus alkalmából mutatta be új Pocket Loox T sorozatát a nagyközönségnek.


Mobiltelefon, noteszgép, navigációs rendszer, digitális fényképezőgép, VoIP headset, PDA, MP3 lejátszó és persze a megfelelő táp-adapter, mindegyik egy külön eszközhöz. Ha egy üzleti felhasználónak ilyen méretes csomagot kell cipelnie minden utazáskor, aligha mondható határtalanul mobilnak. A Fujitsu Siemens Computers e-mail push szolgáltatást nyújtó, új integrált kézi számítógépe idő- és térbeli korlátoktól mentes hozzáférést nyújt az adatokhoz.

Az e-mail push szolgáltatást nyújtó, UMTS mobiltelefonnal felszerelt, multifunkcionális kézi számítógép valódi zsebirodaként működik, így szükségtelenné teszi a különálló eszközök sokaságának használatát. A Microsoft Windows Mobile 5.0 Phone Edition operációs rendszerrel és UMTS funkcionalitással ellátott Pocket Loox T sorozat felhasználói bármikor elérhetik e-mail postafiókjukat, határidőnaplójukat és a többi irodai alkalmazást. A felhasználóbarát rendszer QWERTY billentyűzettel és nagy fényerejű TFT kijelzővel rendelkezik. Gond nélkül integrálható a vállalati hálózatba, biztonságos és megbízható adatátvitelt tesz lehetővé, a beépített GPS-nek köszönhetően pedig minden körülmények között segít gazdájának tájékozódni. Az új, felső kategóriás kézi számítógépek idén nyáron kerülnek az üzletekbe.

A kézi számítógépek piacán elért 70 százalékos éves növekedéssel a Fujitsu Siemens Computers 2005-ben kiemelt mobil-szállítói pozícióra tett szert az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA-régióban. A gyors és hatékony digitális kommunikáció fontossága a jövőben is tovább nő – különösen a konvergens termékek rohamosan bővülő piacán. Az informatika és a mobil technológia világában szerzett több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a Fujitsu Siemens Computersnél minden feltétel adott a további sikerek eléréséhez. A cég felismerte, hogy az üzleti felhasználók azokat a teljes körűen integrált eszközöket keresik, amelyek idővel a hagyományos kézi számítógépek és mobiltelefonok helyét veszik majd át a piacon.

Specifikációk:
-Komplett funkcionalitású GSM/UMTS mobiltelefon
-E-mail push szolgáltatás és üzenetátvitel a Microsoft Exchange és Windows Mobile 5.0 Phone Edition szoftverekkel
-VoIP képességeket nyújtó, integrált 802.11b/g WLAN (Wi-Fi tanúsítással)
-Bluetooth 2.0
-Integrált GPS
-Videotelefon funkció VGA-kamerával (Pocket Loox T830)
-2 megapixeles felbontású, autofókuszos fényképezőgép (Pocket Loox T830)
-Ergonomikus QWERTY billentyűzet és nagy fényerejű TFT kijelző
-SD I/O / MMC kártyanyílások a tárkapacitás és a funkcionalitás bővítésére (MP3 lejátszó, navigációs rendszer)
-Nagy teljesítményű, cserélhető akku
-Pocket Loox szoftvercsomag (benne a Fujitsu Siemens Computers egyszerű WLAN-hozzáférést támogató Connection Manager szoftvere).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés