Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 8800: túl az egymillón!

Kütyük

Nokia 8800: túl az egymillón!

A Nokia kiemelkedő formatervezésű zászlóshajója kapta a legjobb készüléknek járó díjat a GSM Szövetségtől.

A piacra 2005 júniusában berobbanó Nokia 8800-at azonnal a formatervezés diadalának nevezték. A készülék azóta már több mint egymillió igényes vásárló életének vált szerves részévé. A modern órás- és ékszerész-technikával összeállított Nokia 8800 vékony rozsdamentes acél burkolata és számos részletének figyelemre méltó kidolgozása adja meg a készülék presztízsét és minőségét. A GSM Szövetség (GSMA) idei, a hét elején megrendezett díjkiosztóján a Nokia 8800 elismeréseinek sorát tovább gazdagította a Szövetség legjobb GSM készüléknek járó díja, amelyet a Nokia 8800 egyedülálló stílusával, alapanyagaival, és újszerűségével érdemelt ki.


˝A Nokia 8800 egyértelműen a minőségi alapanyagokat és világszínvonalú formatervezést értékelő emberek körében talált rá saját közönségére˝ – mondta Alastair Curtis, a Mobile Phones üzletág tervezőcsapatának vezetője. ˝A Nokia 8800 egyfelől műremek és áhított tárgy, ugyanakkor a fejlett technológia megtestesülése is. Egyes modern anyagokat, például rozsdamentes acélt és ásványi üveget a mobiltelefonok közül elsőként felhasználó Nokia 8800 merőben új eleganciát visz a személyes kommunikáció művészetébe˝.

A Nokia 8800-on a mobiltelefonok között szintén elsőként szólal meg teljes zenei anyag, amelyben a díjnyertes zeneszerző és zenész, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangok, figyelmeztetők és ébresztődallamok szerepelnek. A Nokia 8800 modern vonalvezetése és organikus görbületei által ihletett zenei anyag a fogyasztók körében nagy tetszést aratva egyedülálló módon ösztönözte a vásárlásokat.

˝A Nokiánál hosszú és jól ismert hagyományai vannak az olyan kiváló minőségű, időtlen mobilkészülékek megalkotásának, amelyeket kifejezetten a legfinomabb anyagokra és az elsőrangú élményre vágyó fogyasztóknak szántak˝ – mondta Heikki Norta, a Nokia Lifestyle Products csoport alelnöke. ˝A Nokia 8800 már több mint egymillió példányban kelt el, ami jól illusztrálja a legfelsőbb árkategóriába eső, prémium mobiltermékek iránti markáns igényt˝.

A Nokia 8800 és észak-amerikai változata, a Nokia 8801 2005 nyarán jelent meg az üzletekben. A világszerte eltérő áron forgalmazott készülék, a moszkvai Puskin téren található, most megnyílt Nokia üzletben 1.075 euróba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés