Connect with us

technokrata

LG U890: a legújabb 3G kagylótelefon

Kütyük

LG U890: a legújabb 3G kagylótelefon

Az LG a 3GSM Világ Kongresszust használta fel arra, hogy lerántsa a leplet a nagysikerű U880-as mobiltelefon utódjáról.


Az LG U890 névre keresztelt újdonságnál manapság már nem is egy vékonyabb kagylómobil létezik, mindenesetre a 17,5 milliméteres vastagság a 3G támogatás ismeretében egész korrekt méretadatnak tekinthető. A belső antennás készülék egyébként csukott helyzetben 99,5 hosszú és 49,8 milliméter széles.

A 96×96 képponttal felvértezett külső kijelző 65 ezer színárnyalatú, alatta pedig dedikált zenelejátszó gombokat helyeztek el a fejlesztők, így az MP3 funkciók eléréséhez nem feltétlenül kell szétnyitni a telefont. A TFT technológiájú belső LCD elsősorban 176×220 pixeles felbontásáról, illetve 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. Mondanom sem kell, hogy a háttérkép és a kijelzővédő teljesen személyre szabható.

Az LG úgy gondolta, hogy kettő helyett elegendő egy darab fényképezőgép modult helyezni a telefonba, melynek optikája azonban értelemszerűen elforgatható, így fotózáshoz és videóhíváshoz egyaránt ideális partnert jelent. A kamera természetesen videófelvételek készítésére is minden további nélkül használható. A 68 MB-os belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bővíthető.

A Bluetooth kompatibilis, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG U890 médialejátszó szoftvere nem csak MP3, hanem AAC, AAC+, Real és WMA formátumú anyagokat is képes kezelni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák