Connect with us

technokrata

Itt az olaszok első ultra-vékony, 2 megapixeles mobiltelefonja

Kütyük

Itt az olaszok első ultra-vékony, 2 megapixeles mobiltelefonja

A barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson többek közt a Telit is komoly erőkkel képviseltette magát.


Az olasz gyártó kiállítási standján megtekinthető volt a T800 típusjelzésű mobiltelefon, mely elsősorban ultra-vékony kialakításáról, illetve nagy felbontású digitális fényképezőgépéről ismerszik meg. A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felszerelt, GPRS Class 10 kompatibilis újdonság mindössze 16,7 milliméter vastag, ehhez pedig 95 milliméteres hossz és 49 milliméteres szélesség társul.

A mindössze 91 gramm tömegű Telit T800 belül elhelyezett fő folyadékkristályos (TFT) kijelzője egy középkategóriás darab, már ami a 176×220 képpontos felbontást, illetve a 18 bites színmélységet (262 ezer színárnyalat) illeti. A cSTN technológiájú kiegészítő display 96×96 pixeles felbontással, illetve 65 ezer színárnyalattal büszkélkedhet. Az integrált fotómasina a mai elvárásoknak megfelelően 2 megapixeles felbontású, videófelvevős, vakus és persze digitális zoomos.

A 64 MB kapacitású belső memória miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák révén könnyedén bővíthető. Ezenkívül szólnunk kell még a Bluetooth támogatásról, a WAP 2.0 böngészőről, a fejlett MP3 lejátszó alkalmazásról, a Java MIDP 2.0 kompatibilitásról, a hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokról, valamint a 860 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom