Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens EL71: újabb multimédiás csúszkamobil

Kütyük

BenQ-Siemens EL71: újabb multimédiás csúszkamobil

A 3GSM Világ Kongresszuson megtekinthető volt egy hivatalosan eddig még be sem jelentett új BenQ-Siemens készülék.


A korábban Siemens E71 nevet viselt, a kereskedelmi forgalomban azonban várhatóan BenQ-Siemens EL71 néven debütáló újdonság nem a gyártó, vagyis a BenQ Mobile, hanem az Orange mobil operátor kiállítási standján volt kiállítva. A BenQ-Siemens EL71 minden valószínűség szerint a márciusi CeBIT 2006 szakkiállításon mutatkozik majd be hivatalosan.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a szétcsúsztatható kialakítású újdonságban egy 2 colos képátlóval rendelkező TFT display teljesít szolgálatot, mely egyrészt QVGA (240×320 pixel) felbontású, másrészt 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A hátfalba szerelt digitális kamera 1,3 megapixeles felbontású és egy erőteljes vaku társaságát élvezi. Az integrált memória pontos mérete egyelőre ismeretlen, azt viszont tudni lehet, hogy a bővítőslotba miniSD (Secure Digital) memóriakártyák helyezhetők be.

A 3G támogatás ezúttal kimaradt, ellenben a GPRS és EDGE technológiákról nem feledkeztek meg a fejlesztők. Szólnunk kell továbbá a Bluetooth kontrollerről, a fejlett zenelejátszó (MP3/AAC) funkciókról, valamint az elektronikus levelezési kliensről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák