Connect with us

technokrata

Pannon: mobil egyenlegfeltöltés külföldön

Kütyük

Pannon: mobil egyenlegfeltöltés külföldön

A Pannon kártyás ügyfelei mostantól több európai szolgáltató saját feltöltőkártyáit is használhatják.

Konvertibilissé váltak a Pannon kártyás előfizetései: az ügyfelek mostantól hét európai ország mobilszolgáltatójának – a Starmap Szövetség tagjainak – feltöltőkártyáit az itthon megszokott módokon használhatják utazás közben. Az erre vonatkozó egyezmény újabb jelentős lépés a határok nélküli mobil közösség megteremtése felé.

Mostantól akkor is elérhetjük szeretteinket, ügyfeleinket külföldről, ha indulás előtt nem gondoskodtunk a kártyás egyenleg feltöltéséről. A tizenegy európai ország egy-egy szolgáltatóját és azok több mint 63 millió előfizetőjét tömörítő Starmap Szövetség tagjai között létrejött megállapodás értelmében nyolc ország (Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Norvégia, Dánia, Spanyolország, Svájc és Magyarország) kártyás felhasználói kölcsönösen feltölthetik számlaegyenlegüket az adott nemzeti szolgáltatók belföldi használatú feltöltőkuponjaival. A közeljövőben az osztrák ONE és az ír O2 szolgáltatók is biztosítják majd ugyanezen szolgáltatást a Szövetség már említett tagjainak.

Ezt a Pannon előfizetői a lehető legegyszerűbb módon, az itthon megszokott 171-es hívószámot tárcsázva tehetik meg. Az itteni, magyar nyelvű menü segítségével könnyen, gördülékenyen jóváírhatják az általuk kiválasztott és megvásárolt kupon összegét egyenlegükön. A 171-es szám hívása természetesen díjmentes, a feltöltésért – a 2006. június 30-ig tartó ingyenes, bevezetési időszakot követően – csupán egy egyszeri adminisztrációs díjat számol fel a Pannon, amelyet automatikusan az új egyenlegből vonunk le.

A Pannon előfizetői a sikeres feltöltésről minden esetben magyar nyelvű SMS-ben értesülnek, amely egyben a rendelkezésükre álló új egyenleget is tartalmazza. A szövetség tagjaként természetesen a korábban itthon megvásárolt Pannon feltöltőkártyák is érvényesíthetők ezen a módon, ugyanezen feltételek mellett, illetve az adott szolgáltatók ügyfelei Magyarországon járva a Pannon kártyáival is feltölthetik saját egyenlegüket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle