Connect with us

Már 50 ezren használják a UPC telefonszolgáltatását

Kütyük

Már 50 ezren használják a UPC telefonszolgáltatását

Újabb internetes kiegészítő szolgáltatások: komplex biztonsági csomag és Wifi.

Alig másfél évvel a bevezetése után országszerte már több mint ötvenezren fizettek elő a UPC újszerű, kábeles, kedvezményes díjú telefonszolgáltatására. A UPC vezetői Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter jelenlétében a mai napon Veszprémben köszöntötték és értékes ajándékkal lepték meg a UPC Telefon szolgáltatás ötvenezredik előfizetőjét, a veszprémi Molnár Róbertet.

A UPC Telefon szolgáltatás 2004 októberében indult Budapesten, majd 2005 folyamán összesen 16 vidéki nagyvárosban és a környező településeken (összesen 43 településen) is elérhetővé vált. Veszprémben és környékén 2005 szeptembere óta áll rendelkezésre ez a szolgáltatás. A UPC Telefon hazánkban elsőként kínált széles körben olyan alternatív telefonálási lehetőséget, amelynek használatához nem kell megtartani a korábbi hagyományos telefon-előfizetést, nem kell bonyolult előhívószámokat tárcsázni, még a telefonkészüléket sem kell lecserélni, ugyanakkor nemcsak távolsági, hanem helyi hívásokat is lehetővé tesz, a megszokottnál alacsonyabb díjakkal. Mindez lehetőséget teremtett a valódi szolgáltatóváltásra.

Az eltelt alig fél év alatt Veszprémben az országos átlagnál is nagyobb arányban növekedett az új szolgáltatás előfizetőinek száma. Az országos arányokhoz hasonlóan a telefon-előfizetők több mint fele itt is igénybe veszi a UPC mindhárom vezetékes szolgáltatását (kábeltelevízió, internet, telefon), a fennmaradó egyharmada pedig két szolgáltatást (a telefon mellett a televíziót vagy az internetet), s csupán egy-két százalék azoknak az aránya, akik egyedül önállóan a UPC Telefont rendelik meg.

A veszprémiek jól fogadták a UPC kábeles internet-szolgáltatását is: már alig két és fél évvel a bevezetése után az átlagnál nagyobb arányú elterjedést ért itt el ez a szolgáltatás, hiszen az ellátható lakások 20%-ába, minden ötödik háztartásba beköttették a chello gyorsinternetet.

SmartGuard biztonsági szoftvercsomag
A kedvezményes díjú, havi 700 Ft-ért megrendelhető UPC SmartGuard biztonsági csomag egyben tartalmaz minden programot, amire a számítógépen tárolt adatok védelme érdekében szükség lehet a külső támadásokkal szemben. Az F-Secure által készített UPC SmartGuard mindig naprakész vírusirtót, internetes tűzfalat, kémprogramok elleni védelmet, kéretlen email (spam) szűrőt és felnőtt tartalmú oldalakat blokkoló tartalomszűrőt egyaránt tartalmaz. A komplex biztonsági szoftvercsomag 30 napig ingyenesen használható próbaverzióját a UPC minden ügyfele letöltheti a vállalat honlapjáról.

Vezeték nélküli internetezés
Várhatóan egy hónapon belül egy újabb kiegészítő szolgáltatást is elindít a UPC, melynek segítségével egyszeri beruházás nélkül, kedvező havidíjjal bárki vezetéknélküli (Wifi) internethálózatot alakíthat ki az otthonában. A lakáson belül teljes szabadságot engedő, akár több számítógép egyszerű csatlakoztatását lehetővé tevő, legkorszerűbb Netgear vezetéknélküli eszközöket a szolgáltató biztosítja, a helyszínen telepíti és minden szükséges beállítást elvégez, továbbá teljes körű országos támogatást is nyújt a használatukhoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom