Connect with us

Hirdetés

technokrata

BenQ-Siemens EF91: nyáron a T-Mobile és a Vodafone kínálatában

Kütyük

BenQ-Siemens EF91: nyáron a T-Mobile és a Vodafone kínálatában

A BenQ Mobile legújabb csúcstelefonja hamarosan fel fog bukkanni a kereskedelmi forgalomban.


Távol-keleti lapértesülések szerint a T-Mobile és a Vodafone nemrégiben szerződést kötött a BenQ-Siemens céggel, melynek értelmében az említett két operátor Európában az idén nyáron felveszi kínálatába a BenQ-Siemens EF91-es készüléket. Az érintettek sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták ezen híreket, és a készülék várható árával kapcsolatban sem nyilatkoztak.

A HSDPA technológiával felvértezett BenQ-Siemens EF91 szétnyitható mobiltelefonon élőben nézhetjük meg a videó- és televíziós felvételeket, 3,2 megapixeles kamerájával pedig kiváló minőségben rögzíthetünk álló és mozgó képeket.

A BenQ Mobile EF91-es készüléke a világ egyik első HSDPA mobiltelefonja. A forradalmian új eszközzel, az innovatív átviteli technológiának köszönhetően rendkívül nagy sebességgel tölthetünk le adatokat mobilunkra.

A fotókhoz, filmekhez és zenékhez ötször gyorsabban férhetünk hozzá, mint a UMTS esetében. A HSDPA (High Speed Download Packet Access) azt is lehetővé teszi, hogy a videoklipeket és televíziós felvételeket az interneten azonos időben nézzük meg a készülék nagyméretű, színes kijelzőjén. Mindezekhez a telefon 3D surround hangzást biztosít.

A szétnyitható EF91-essel videohívásokat is intézhetünk, 3,2 megapixeles, autofókusszal, digitális zoom-mal és fotófénnyel rendelkező beépített kamerájával pedig álló- és mozgóképeket is készíthetünk, így bátran otthon hagyhatjuk fotós eszközeinket. A telefonhoz tartozó cserélhető microSD memóriakártya elegendő tárhelyet nyújt számos felvétel tárolásához.

A készülék nem csak technológiai szempontból élenjáró. Az ívelt vonalú, minőségi anyagokból készült metálfényű EF91 külsejét tekintve is messzemenően megfelel az elvárásoknak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés