Connect with us

BenQ-Siemens EF91: nyáron a T-Mobile és a Vodafone kínálatában

Kütyük

BenQ-Siemens EF91: nyáron a T-Mobile és a Vodafone kínálatában

A BenQ Mobile legújabb csúcstelefonja hamarosan fel fog bukkanni a kereskedelmi forgalomban.


Távol-keleti lapértesülések szerint a T-Mobile és a Vodafone nemrégiben szerződést kötött a BenQ-Siemens céggel, melynek értelmében az említett két operátor Európában az idén nyáron felveszi kínálatába a BenQ-Siemens EF91-es készüléket. Az érintettek sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták ezen híreket, és a készülék várható árával kapcsolatban sem nyilatkoztak.

A HSDPA technológiával felvértezett BenQ-Siemens EF91 szétnyitható mobiltelefonon élőben nézhetjük meg a videó- és televíziós felvételeket, 3,2 megapixeles kamerájával pedig kiváló minőségben rögzíthetünk álló és mozgó képeket.

A BenQ Mobile EF91-es készüléke a világ egyik első HSDPA mobiltelefonja. A forradalmian új eszközzel, az innovatív átviteli technológiának köszönhetően rendkívül nagy sebességgel tölthetünk le adatokat mobilunkra.

A fotókhoz, filmekhez és zenékhez ötször gyorsabban férhetünk hozzá, mint a UMTS esetében. A HSDPA (High Speed Download Packet Access) azt is lehetővé teszi, hogy a videoklipeket és televíziós felvételeket az interneten azonos időben nézzük meg a készülék nagyméretű, színes kijelzőjén. Mindezekhez a telefon 3D surround hangzást biztosít.

A szétnyitható EF91-essel videohívásokat is intézhetünk, 3,2 megapixeles, autofókusszal, digitális zoom-mal és fotófénnyel rendelkező beépített kamerájával pedig álló- és mozgóképeket is készíthetünk, így bátran otthon hagyhatjuk fotós eszközeinket. A telefonhoz tartozó cserélhető microSD memóriakártya elegendő tárhelyet nyújt számos felvétel tárolásához.

A készülék nem csak technológiai szempontból élenjáró. Az ívelt vonalú, minőségi anyagokból készült metálfényű EF91 külsejét tekintve is messzemenően megfelel az elvárásoknak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom