Connect with us

technokrata

Ultra-vékony Samsung telefonok: D820, Z510, Z150, P300

Kütyük

Ultra-vékony Samsung telefonok: D820, Z510, Z150, P300

A Samsung pengemobiljai átlagosan kevesebb, mint 15 milliméter vékonyak és egyedi formával és multimédiás újításokkal szolgálnak.


A 15,2 milliméter vastag SGH-D820-es csúsztatható telefon teljes multimédiás felszereltséggel rendelkezik. A széles, nagy felbontású LCD-vel és 1,3 megapixeles kamerával felszerelt D820 minden GSM frekvencián keresztül működik, memóriája pedig microSD kártyával bővíthető. Modern, elsőrangú külsejével a telefont olyan kifinomult ízlésű üzletembereknek szánják, akik szeretik, ha a minőség ragyogó megjelenéssel párosul.

Az SGH-Z510 és a Z540 a világon az eddigi legvékonyabb, 3G technológiával felszerelt telefonok, mindössze 14,9 milliméter vastagsággal rendelkeznek, ám nem hiányozhat belőlük az 1,3 megapixeles kamera (4x-es digitális zoom). A két telefon minden 3G-s szolgáltatásra képes, beleértve a videótelefonálást, a real-time videó kapcsolatot, és a videó üzenetet.

A szintén 3G-s Z150 a legvékonyabb hagyományos formájú telefon, mindössze 9,8 milliméter vastag, amelyben elfért a VGA kamera, az mp3 lejátszó és a Bluetooth is.

Az SGH-P300 a legfejlettebb tulajdonságokkal rendelkezik, elegáns és mindössze 8,9 milliméter vékony. Ez a könnyen hordozható mobil bankkártya méretű, mégis 1,3 megapixeles kamera, MP3- és videólejátszó is került bele. Az ultravékony, stílusos, mini design mindenhol magára vonja a figyelmet. A becenevén csak ˝Kártyának˝ nevezett P300-as tökéletes azoknak, akik a legfejlettebb technológiát szeretik összekapcsolni a vékony, egyedi megjelenéssel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák