Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új pengemobilok a Samsungtól: i320, E870, D520, D800

Kütyük

Új pengemobilok a Samsungtól: i320, E870, D520, D800

A Samsung Electronics a 3GSM Világ Kongresszuson mutatta be 2006-ra tervezett vadonatúj pengetelefonjait.


A világ telekommunikációs piacának egyik vezető vállalata kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy pengetelefonjai megbízhatóak és a legfejlettebb technológiával felszereltek legyenek.

Az idei évre tervezett termékkínálat tartalmazza a QWERTY billentyűzettel felszerelt okostelefont, az SGH-i320-at. A mindössze 11,5 milliméter széles készülék fájlnézegetővel és 2,2 colos képátlójú TFT kijelzővel rendelkezik, mely kiváló minőséget garantál. A Windows Mobile 5 operációs rendszerrel ellátott telefon könnyen navigálható és igazán felhasználóbarát. A high-tech multimédiás alkalmazásokkal felszerelt készüléket leginkább üzletemberek számára tervezték.

Szintén az idei év egyik kiemelkedő terméke lehet az SGH-E870-es modellt is, melyet a divat szerelmesei számára dolgoztak ki. Az új divattelefon fehér és metál ötvözete tiszta és egyszerű formavilágot tükröz.

A várva várt SGH-D520 pengemobil fekete színben kapható majd. A koreai gyártóra jellemző szétcsúsztatható készülék, 1,3 megapixeles kamerával – amihez vaku és zoom is tartozik -,valamint MP3 lejátszóval és Bluetooth vezérlővel van felszerelve.

Az SGH-D800 14,9 milliméter vékony szétcsúsztatható telefon, mely a legújabb technológiát tudhatja magáénak: 1,3 megapixeles kamera, fájlnézegető program, Bluetooth, PictBridge, és TV csatlakozás tartozik repertoárjába. Fekete és ezüst színe egyszerre modern és elegáns.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés