Connect with us

technokrata

Új pengemobilok a Samsungtól: i320, E870, D520, D800

Kütyük

Új pengemobilok a Samsungtól: i320, E870, D520, D800

A Samsung Electronics a 3GSM Világ Kongresszuson mutatta be 2006-ra tervezett vadonatúj pengetelefonjait.


A világ telekommunikációs piacának egyik vezető vállalata kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy pengetelefonjai megbízhatóak és a legfejlettebb technológiával felszereltek legyenek.

Az idei évre tervezett termékkínálat tartalmazza a QWERTY billentyűzettel felszerelt okostelefont, az SGH-i320-at. A mindössze 11,5 milliméter széles készülék fájlnézegetővel és 2,2 colos képátlójú TFT kijelzővel rendelkezik, mely kiváló minőséget garantál. A Windows Mobile 5 operációs rendszerrel ellátott telefon könnyen navigálható és igazán felhasználóbarát. A high-tech multimédiás alkalmazásokkal felszerelt készüléket leginkább üzletemberek számára tervezték.

Szintén az idei év egyik kiemelkedő terméke lehet az SGH-E870-es modellt is, melyet a divat szerelmesei számára dolgoztak ki. Az új divattelefon fehér és metál ötvözete tiszta és egyszerű formavilágot tükröz.

A várva várt SGH-D520 pengemobil fekete színben kapható majd. A koreai gyártóra jellemző szétcsúsztatható készülék, 1,3 megapixeles kamerával – amihez vaku és zoom is tartozik -,valamint MP3 lejátszóval és Bluetooth vezérlővel van felszerelve.

Az SGH-D800 14,9 milliméter vékony szétcsúsztatható telefon, mely a legújabb technológiát tudhatja magáénak: 1,3 megapixeles kamera, fájlnézegető program, Bluetooth, PictBridge, és TV csatlakozás tartozik repertoárjába. Fekete és ezüst színe egyszerre modern és elegáns.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák