Connect with us

technokrata

Sztereó Bluetooth headset a Sony Ericssontól

Kütyük

Sztereó Bluetooth headset a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson a barcelonai 3GSM konferencián bejelentette új zenelejátszó tartozékát, a HBH-DS970 sztereó Bluetooth headsetet.

Ez a különleges vezeték nélküli fülhallgató a kristálytiszta hangzás mellett teljes körű híváskezelési lehetőséget is biztosít.


A HBH-DS970 sztereó Bluetooth Headset vezeték nélkül csatlakozik a mobiltelefonhoz, és a rendkívül erős, tiszta hangot Bluetooth 2.0 kapcsolattal biztosítja. Így a kiváló minőségű hang vezeték nélkül élvezhető a könnyű fülhallgatóval. A kényelmes, praktikus és cserélhető fülpárnák még tovább fokozzák a zenehallgatás minőségét.

A HBH-DS970 készülék használója úgy hallgathat zenét, hogy közben telefonhívásait sem mulasztja el. A többpontos funkciónak köszönhetően a felhasználók számítógépen, PDA-n vagy más Bluetooth készüléken tárolt zenefájlokat is hallgathatnak, miközben továbbra is elérhetőek maradnak telefonjukon A könnyen áttekinthető kijelzőt kényelmesen nyakba akasztva, a telefon akár a zsebükben vagy táskájukban is maradhat híváskezelés, zeneválasztás vagy hangerőszabályzás közben.

A szintén a mai napon bejelentett W950i, a rendkívül stílusos kialakítású Walkman zenelejátszó mobiltelefonok családjának legújabb tagja. A hatalmas, 4 GB tárhellyel rendelkező készülék a sztereó Bluetooth Headset tökéletes társa.

A HBH-DS970 készülék tulajdonosa élvezheti a szabadságot, mindenféle vezeték általi kötöttség nélkül, és eközben nem kell feláldoznia a kiváló minőségű hangot; nem kell előre eldöntenie, hogy mit szeretne hallgatni, vagy mikor lesz elérhető a mobilhívások számára.

A készülék 2006 második negyedévétől lesz kapható hazánkban.

Az alapcsomag tartalma:
-HBH-DS970 sztereó Bluetooth Headset
-CST-60 normál töltő
-Felhasználói kézikönyv

Jellemzők:
Tömeg: 27 gramm
-Szín: fekete; szürke, ezüst és narancs mintával
-Beszélgetési idő: maximum 6 óra
-Készenléti idő: maximum 300 óra
-Zenelejátszás: maximum 6 óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom