Connect with us

Hirdetés

technokrata

E-mailezés út közben: az Ericsson hostolt push e-mail megoldása

Kütyük

E-mailezés út közben: az Ericsson hostolt push e-mail megoldása

Személyes és munkával kapcsolatos információk e-mailen át – bárhol, bármikor.

A 3 Italia szolgáltató az Ericssont választotta, hogy megrendelői számára az Ericsson Mobile Organizer (EMO) megoldást – hostolt vállalati mobil e-mailezés és személyes információkezelési (PIM) alkalmazás – nyújtsa. Az Ericsson hostolt vállalati megoldása lehetővé teszi a 3 Italia számára, hogy a végfelhasználók számára hozzáférést nyújtson mind a vállalati, mind a személyes e-mailekhez, valamint az egyéni személyes információkezelési adatokhoz, mindezt miközben úton vannak. A szolgáltatás márkaneve Mail³ lesz.

A hostolt EMO egyszerűséget, nyitottságot, biztonságot és alacsony szintű teljes tulajdonsági költséget kínál. A megoldás a végberendezések széles körét támogatja, és az e-mail mellékleteket a felhasználó letöltheti, elolvashatja és szerkesztheti. A telepítés és a karbantartás a tervezők szándéka szerint a lehető legegyszerűbb.

A menedzselt szolgáltatások hostolására vonatkozó öt éves szerződése alapján az Ericsson felelős a szolgáltatás hostolásáért, integrálásáért és napi menedzseléséért. A 3 Italia így a központi tevékenységeire, az értékesítésre, marketingre és az ügyfelekkel kapcsolatos feladatokra összpontosíthat.

A hostolás része az Ericsson menedzselt szolgáltatások kínálatának. A menedzselt szolgáltatások egyre nagyobb jelentőségének nemzetközi trendje egyre gyorsabban terjed, ahogy a hálózatüzemeltetők és a beszállítók partnerként dolgoznak együtt annak érdekében, hogy csökkentsék a költségeket és az új szolgáltatásokat a lehető leggyorsabban vezessék be a piacra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés