Connect with us

technokrata

T-Online ADSL Hungarotel területen is

Kütyük

T-Online ADSL Hungarotel területen is

Egy tavaly év végén megkötött megállapodás értelmében a T-Online Magyarország DSL termékcsalád meghatározott lakossági megoldásai február 15-től elérhetővé válnak a 32-es, 66-os, 68-as, 89-es és 95-ös telefonkörzetben is.

A lakossági ajánlatokból a Család és a Megasztár Multimédia termék ugyanazon az áron válik elérhetővé a Hungarotel szolgáltatási területén, mint az ország többi részén.

A Család csomaggal, az Axer böngésző segítségével a gyerekek is bátran netezhetnek, hiszen a gyerekbarát kezelőfelülettel rendelkező böngésző kizárólag a nekik szánt és a szülők által engedélyezett oldalak elérését teszi lehetővé. A Család csomagnak a T-Online vírusvédelmi megoldása is része, így ez a nagy sávszélességű kapcsolat teljes körű megoldást nyújt minden családtag számára.

A Megasztár Multimédia csomag elsősorban azoknak a felhasználóknak szól, akiknek fontos a gyors letöltési sebesség és a nagy sávszélesség, akik elsősorban szórakozásra használják az internetet, hiszen havi bruttó 1500 Ft értékben az előfizetők bátran válogathatnak a T-Online multimédiás tartalmaiból, Zeneáruházának illetve a Tékájának kínálatából. Emellett korlátlanul nézhetik online az AXN tévécsatornát, és díjmentesen csemegézhetnek a TV2 zenei tehetségkutató-műsorának, a Megasztárnak folyamatosan bővülő videó kínálatából és első kézből tekinthetik meg 2006 legnagyobb versenysorozatát az interneten.

Család csomag
– bruttó 9.400 Ft/hó; akció: februári végéig a havidíj 4.700 Ft
– 1 Mbit/s maximális letöltési sebesség
– 5 darab e-mail cím (100 MB)
– 50 MB-os webtárhely
– T-Online vírusvédelem és Axer böngésző

Megasztár Multimédia
– bruttó 11.900 Ft/hó; akció: február végéig a havidíj 5.950 Ft
– 2 Mbit/s maximális letöltési sebesség
– 5 darab e-mail cím (100 MB)
– 50 MB-os webtárhely
– havi bruttó 1500 Ft értékben letölthető multimédiás tartalom (filmek, zenék)

A feltüntetett árak 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén érvényesek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle