Connect with us

technokrata

Sagem my200X: buta mobil kevés pénzért

Kütyük

Sagem my200X: buta mobil kevés pénzért

A Sagem a 3GSM konferencián rántotta le a leplet jelenlegi második legolcsóbb mobiltelefonjáról, a my200X-ről.


A hagyományos kialakítással és rejtett antennával rendelkező újdonság a Sagem my100X-től eltérően már nem monokróm, hanem színes kijelzőt tudhat magáénak, igaz nem éppen egy felsőkategóriás darabot. Az elavult cSTN technológiára épülő LCD mindössze 101×80 képponttal és 4.096 színárnyalattal van felvértezve, és egyetlen extrája talán az, hogy szabadon cserélhető rajta a háttérkép.

A 104 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag francia újdonság mindössze 76 grammot nyom a mérlegen. Digitális fényképezőgép nincs benne, ezenkívül pedig a memória is eléggé behatárolt kapacitású: a my201X 240 KB, a my202X pedig 470 KB memóriával rendelkezik. A my201X típusjelű modellből egyébként még az MMS-t és a GPRS-t is kihagyták a fejlesztők.

A telefonkönyvben 250 bejegyzésnek van helye, ezenkívül pedig említést érdemel a kihangosíthatóság, a nyolcszólamú polifonikus hangzás, a T9-es prediktív szövegbeviteli technológia, valamint a számológép funkció. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint optimális esetben mintegy 250 órás készenléti, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A Sagem my200X várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom