Connect with us

technokrata

Nokia 8800: a legjobb telefon 2006-ban

Kütyük

Nokia 8800: a legjobb telefon 2006-ban

A GSM Association komoly elismeréssel jutalmazta a Nokia-féle 8800 luxusmobilt.


Az említett szövetség munkatársai a napokban Barcelonában zajló 3GSM konferenciát használták fel arra, hogy bejelentsék: 2006-ban a Nokia 8800 érdemelte ki a legjobb mobiltelefonnak járó díjat.

A vékony rozsdamentes acél burokba zárt Nokia 8800 finoman kicsúsztatva egy sor különleges részlettel kápráztat el, amelyek mindegyike alapos megfontolás és kutatás után emelheti a készülék presztízsét és minőségét. Az élmény fokozása érdekében a Nokia 8800 exkluzív audio-szolgáltatásokat is kínál, többek között a díjakkal elismert zeneszerző, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangokat és figyelmeztetőket. A Nokia 8800-nál is megnyilvánuló figyelem a részletek iránt a Nokia prémium mobiltelefonjainak jellemzője, amelyek mércéül szolgálnak az iparág számára az elegancia és a teljesítmény terén.

A Nokia 8800 kinyitó mechanizmusát szintén a funkcionális design miatt érdemes tanulmányozni. A nagy teljesítményű autókban használthoz hasonló szilárd rugómechanizmust és rozsdamentes acél golyóscsapágyat alkalmazó Nokia 8800 billentyűzete elegánsan csúszik elő a védőborító alól, miközben a hátul elrejtett kamera is előtűnik.

A készülék fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 208×208 pixeles, 262 ezer színű kijelző, az SVGA felbontású kamera, a GPRS és EDGE támogatás, valamint a sztereó FM rádió.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle