Connect with us

technokrata

Nokia 6070: olcsó FM rádiós mobil

Kütyük

Nokia 6070: olcsó FM rádiós mobil

Az ismerős Nokia formavilágot megtestesítő Nokia 6070 alapvető kamerafunkciókat és sztereó FM rádiót kínál elérhető áron.


Az egyszerűen használható és megbízható készülék nagy, színes kijelzőjének, letisztult billentyűzetének, és az intuitív és jól ismert Nokia Series 40 felhasználói felületnek köszönhetően nagyszerűen használható.

A Nokia 6070 sokoldalú funkciókészletet biztosít az egyszerű üzenetküldéshez, többek között SMS, MMS, Nokia Xpress hangüzenet-küldés, e-mail és azonnali üzenetküldés áll a felhasználó rendelkezésére. A hangkommunikációs szolgáltatások között Push to Talk, hangrögzítő, és beépített kihangosító található, amelyet infravörös interfész egészít ki. Az XHTML böngészővel könnyen megtalálhatók a hírek, a gyors EDGE kapcsolatot kihasználva pedig egyszerűen feltölthetők és megoszthatók másokkal a fényképek. A telefon sztereó FM rádiója, valódi dallam, MP3 és többszólamú MIDI csengőhangjai pedig még több szórakozást ígérnek.

A háromsávos Nokia 6070 ((E)GSM 850/1800/1900) vagy (E)GSM 850/1800/1900) várhatóan 2006 második negyedévében jelenik meg, ára pedig adók és kedvezmények nélkül 135 euró körül mozog majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák