Connect with us

Motorola V195: csak semmi sallang!

Kütyük

Motorola V195: csak semmi sallang!

A Motorola legújabb mobiltelefonja elsősorban azoknak készült, akik elegáns, business jellegű készüléket szeretnének vásárolni maguknak, de mégsem szeretnének túl mélyen a zsebükbe nyúlni.


A 3GSM Világ Kongresszuson debütált Motorola V195 egy rejtett antennás, kagylóformájú modell, mely csukott helyzetben 91 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 24 milliméter vastag. A telefon tömege némileg nagyobb az átlagnál, egész pontosan 100 gramm.

A belül elhelyezett fő display a költséghatékonyság jegyében fogant, ennek megfelelően nem TFT, hanem elavult cSTN technológiára épül. Az LCD egyébként 128×160 pixeles felbontású, 16 bites színmélysége révén pedig mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A kiegészítő külső kijelző már nem színes, hanem csak monokróm, felbontása pedig 96×32 képpont. Business kategóriáról lévén szó, a Motorola úgy gondolta, hogy a digitális fényképezőgép ezúttal nyugodtan kimaradhat a multimédiás repertoárból.

A wireless technológiák közül a GPRS Class 10 és a Bluetooth támogatott, kár, hogy az EDGE már nem. A WAP 2.0 böngésző alkalmazás xHTML oldalakat is képes megjeleníteni, ezenkívül pedig szólnunk kell még többek közt a 10 MB kapacitású belső memóriáról, a huszonnégy szólamú polifonikus csengőhangokról, az MP3 lejátszóról, a Push To Talk technológiáról, valamint a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról.

A nem kevesebb mint 1.020 mAh kapacitással rendelkező lítium-ion akkumulátor maximum 10 órás beszélgetési időt, illetve 500 órás készenléti időt biztosít számunkra. A kereskedelmi forgalmazás megkezdésének időpontja és az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom