Connect with us

technokrata

Sony Ericsson J100i: egyszerű és olcsó mobil

Kütyük

Sony Ericsson J100i: egyszerű és olcsó mobil

A Sony Ericsson J100i egyszerűen kezelhető, mindenki számára elérhető mobiltelefon, ami ideális a mindennapi kommunikációhoz.

A Sony Ericsson stílusjegyeit magán hordozó J100i vonzó külseje és egyszerű használata minden olyan felhasználó tetszését elnyeri majd, aki könnyen kezelhető, nagyméretű billentyűzettel, közvetlen navigálással és egyikonos menüvel rendelkező telefont szeretne.


˝Nem szabad megfeledkeznünk arról a tényről, hogy a mobiltelefon-felhasználók nagy többsége szép, megbízható, SMS küldésére alkalmas, megfizethető telefonra vágyik˝ – nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ˝Ez a piaci szegmens igen fontos a Sony Ericsson és a mobilszolgáltatók ügyfelei számára egyaránt. Reményeink szerint az egész világon nagy lesz a kereslet a J100i készülék iránt, különösen a fejlődő piacokon˝ – tette hozzá az igazgató.

A Sony Ericsson világszerte híres arról, hogy stílusos telefonjaiban a teljesítmény mellett jól ötvöződik a forma és a funkcionalitás,mely alól a J100i sem kivétel. A készüléket számos jellemzője különbözteti meg társaitól. Például annak ellenére, hogy ez a telefon a Sony Ericsson teljes termékválasztékának a legkisebb tagja, 65 ezer színt megjelenítő kijelzője van, ami egyedülálló ebben az árkategóriában.

A J100i összes fontos szolgáltatása könnyűszerrel, egyetlen kattintással elérhető, ráadásul a navigációs billentyű ikonjeleinek köszönhetően a különböző funkciók azonnal felismerhetőek. A felfelé mutató nyíl megnyomásával beállítható a hang, a jobbra mutató nyíllal a figyelmeztető hangjelzések, a lefelé mutató nyíllal elérhető a telefonkönyv, a balra mutatóval üzenet írása kezdhető meg, a középső gombbal pedig a menü érhető el.

Az alapvető funkciókat hasznos extrák egészítik ki. Ide tartozik az ébresztőóra, a számológép és a naptár. A J100i-hez vásárolható kiegészítők a HCH-60 autós tartó és a HPB-60 hordozható fülhallgató. A tartozékok a telefonnal együtt használva sokoldalú kommunikációs megoldást jelentenek a mindennapokban, elérhető áron.

A Sony Ericsson J100i kétsávos GSM telefon jégfehér és szürkéskék színben lesz kapható hazánkban 2006 második negyedévében.

Specifikációk:
-65 ezer színű, 96 x 64 pixeles STN-kijelző
-A SIM-kártyán tárolt telefonkönyv, 250 bejegyzéssel
-SMS-kezelés
-T9 szövegbevitel
-Többszólamú polifonikus csengőhang
-Előre telepített háttérképek, játékok, csengőhangok
-GSM 900/1800, GSM 850/1900
-Készenléti idő: 300 óra
-Beszélgetési idő: 8 óra
-AMR, HR FR, EFR
-Gyorscsatlakozó
-Rezgő hívásjelzés
-Ébresztőóra
-Számológép.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle