Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson J100i: egyszerű és olcsó mobil

Kütyük

Sony Ericsson J100i: egyszerű és olcsó mobil

A Sony Ericsson J100i egyszerűen kezelhető, mindenki számára elérhető mobiltelefon, ami ideális a mindennapi kommunikációhoz.

A Sony Ericsson stílusjegyeit magán hordozó J100i vonzó külseje és egyszerű használata minden olyan felhasználó tetszését elnyeri majd, aki könnyen kezelhető, nagyméretű billentyűzettel, közvetlen navigálással és egyikonos menüvel rendelkező telefont szeretne.


˝Nem szabad megfeledkeznünk arról a tényről, hogy a mobiltelefon-felhasználók nagy többsége szép, megbízható, SMS küldésére alkalmas, megfizethető telefonra vágyik˝ – nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ˝Ez a piaci szegmens igen fontos a Sony Ericsson és a mobilszolgáltatók ügyfelei számára egyaránt. Reményeink szerint az egész világon nagy lesz a kereslet a J100i készülék iránt, különösen a fejlődő piacokon˝ – tette hozzá az igazgató.

A Sony Ericsson világszerte híres arról, hogy stílusos telefonjaiban a teljesítmény mellett jól ötvöződik a forma és a funkcionalitás,mely alól a J100i sem kivétel. A készüléket számos jellemzője különbözteti meg társaitól. Például annak ellenére, hogy ez a telefon a Sony Ericsson teljes termékválasztékának a legkisebb tagja, 65 ezer színt megjelenítő kijelzője van, ami egyedülálló ebben az árkategóriában.

A J100i összes fontos szolgáltatása könnyűszerrel, egyetlen kattintással elérhető, ráadásul a navigációs billentyű ikonjeleinek köszönhetően a különböző funkciók azonnal felismerhetőek. A felfelé mutató nyíl megnyomásával beállítható a hang, a jobbra mutató nyíllal a figyelmeztető hangjelzések, a lefelé mutató nyíllal elérhető a telefonkönyv, a balra mutatóval üzenet írása kezdhető meg, a középső gombbal pedig a menü érhető el.

Az alapvető funkciókat hasznos extrák egészítik ki. Ide tartozik az ébresztőóra, a számológép és a naptár. A J100i-hez vásárolható kiegészítők a HCH-60 autós tartó és a HPB-60 hordozható fülhallgató. A tartozékok a telefonnal együtt használva sokoldalú kommunikációs megoldást jelentenek a mindennapokban, elérhető áron.

A Sony Ericsson J100i kétsávos GSM telefon jégfehér és szürkéskék színben lesz kapható hazánkban 2006 második negyedévében.

Specifikációk:
-65 ezer színű, 96 x 64 pixeles STN-kijelző
-A SIM-kártyán tárolt telefonkönyv, 250 bejegyzéssel
-SMS-kezelés
-T9 szövegbevitel
-Többszólamú polifonikus csengőhang
-Előre telepített háttérképek, játékok, csengőhangok
-GSM 900/1800, GSM 850/1900
-Készenléti idő: 300 óra
-Beszélgetési idő: 8 óra
-AMR, HR FR, EFR
-Gyorscsatlakozó
-Rezgő hívásjelzés
-Ébresztőóra
-Számológép.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés