Connect with us

technokrata

Sagem my700X: divatos multimédia mobil

Kütyük

Sagem my700X: divatos multimédia mobil

A Sagem tovább folytatja termékskálájának teljes megújítását.


A francia gyártó a 3GSM Világ Kongresszuson rántotta le a leplet az elsősorban divatos megjelenéséről és fejlett multimédiás szolgáltatásairól ismeretes Sagem my700X-ről. A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság nem csak a jó öreg GPRS technológiát támogatja, hanem az annál jelentősen gyorsabb EDGE-et is.

A hagyományos kialakítású telefon 106 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 15 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 95 grammot nyom. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása egyelőre ismeretlen, az viszont már biztos, hogy 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók, no és persze videók is készíthetők. A belső memória 32 MB-os kapacitással bír, ezenkívül pedig akár miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat is betehetünk a készülék bővítőslotjába.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az MP3/AAC lejátszó, a sztereó FM rádió, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, valamint az xHTML kompatibilis WAP 2.0 böngésző. Kár, hogy sem infravörös port, sem pedig Bluetooth kontroller nincs a Sagem újdonságában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom