Connect with us

technokrata

Motorola W220: FM rádiós olcsó kagylómobil

Kütyük

Motorola W220: FM rádiós olcsó kagylómobil

A Motorola a napokban Barcelonában zajló 3GSM Világ Kongresszus keretein belül mutatta be legújabb kagylómobilját.


A keresztségben Motorola W220 nevet kapott újdonság az alsó kategóriában fog hadrendbe állni, ennek ellenére teljesen egyedi külsőt kapott és még az FM rádió sem hiányzik belőle. A clamshell formájú, belső antennás készülék alaphelyzetben 95 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 16,6 milliméter vastag, tömege pedig csupán 93 gramm.

Low-end modellről lévén szó, nem meglepő, hogy a W220-asba csak egy 128×128 képpontos felbontású folyadékkristályos kijelző került, illetve, hogy digitális fényképezőgépet ezúttal nem kapunk a pénzünkért. Hagyományos értelemben vett külső kijelzőt sem találunk a fedlapon, e helyett azonban van három színes ikon, melyek például a beérkezett üzenetekről, illetve az akkumulátor töltöttségi szintjéről közölnek információkat. A nagy kapacitású lítium-ion akksi egyébként maximum 290 órás készenléti időt, illetve 500 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.

A telefonnal nem csak SMS-eket, hanem akár multimédiás üzeneteket is küldhetünk és fogadhatunk, a telefonkönyvben pedig nem kevesebb mint 600 bejegyzést menthetünk el. Az egyelőre ismeretlen árú Motorola W220 várhatóan 2006 harmadik negyedévében jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák