Connect with us

technokrata

Alcatel E265: szétcsúsztatható mobil rendkívül olcsón

Kütyük

Alcatel E265: szétcsúsztatható mobil rendkívül olcsón

Az Alcatel az alacsonyabb mobiltelefon kategóriákban is meg szeretné honosítani a mostanság oly divatos szétcsúsztatható kialakítást.


Ennek ékes bizonyítéka a barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson debütált, Alcatel One Touch E265 nevet viselő készülék. Az alaphelyzetben 87 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 24 milliméter vastag (96 köbcentiméter) újdonság mintegy 90 grammot nyom a mérlegen.

A nem éppen modern, cSTN technológiára épülő folyadékkristályos kijelző 102×80 képpontos felbontással ˝büszkélkedhet˝, és egész pontosan 4.096 színárnyalatot képes megjeleníteni. Az állítható fényerejű LCD-ről egyszerre maximum 5 sornyi információ olvasható le, a vizuális személyre szabhatóságról pedig egyedi háttérképek és színsémák gondoskodnak. Ebben a kategóriában digitális fényképezőgépet sajnos még nem kapunk a pénzünkért.

Az Alcatel One Touch E265 tizenhat szólamú polifonikus csengőhangokkal és vibrálással jelzi a bejövő hívásokat, az SMS szerkesztőben pedig csoportos küldésre is lehetőség van. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 275 órás készenléti időt, illetve mintegy 10 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A piacon várhatóan a második negyedévben debütáló készülék pontos árát egyelőre nem lehet tudni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom