Connect with us

technokrata

Samsung i320: a legvékonyabb okostelefon QWERTY billentyűzettel

Kütyük

Samsung i320: a legvékonyabb okostelefon QWERTY billentyűzettel

A Motorola és a Nokia után most a Samsung is bejelentette első ultra-vékony kommunikátorát.


A teljes értékű QWERTY billentyűzetes, hagyományos kialakítású Samsung SGH-i320 vastagsága mindössze 11,5 milliméter. A Windows Mobile 5.0 operációs rendszert futtató smartphone-ban egy 240×320 pixeles felbontású, ˝szélesvásznú˝ folyadékkristályos TFT kijelző kapott helyet, mely 16 bites színmélysége révén 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A hátfalból természetesen nem hiányozhat a digitális fényképezőgép modul, mely fénykép üzemmódban 1.280×1.024 képpontos (1,3 megapixel), videófelvevő módban pedig 176×144 pixeles felbontásra képes. A kamera legfontosabb jellemzői közé tartozik az autofókusz, a digitális zoom, a vaku, a sorozatfelvételi funkció, valamint az időzítési lehetőség.

A belső memória 128 MB RAM-ból és 128 MB ROM-ból tevődik össze, ezenkívül pedig a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség is adva van. A Samsung SGH-i320 kapcsán szólnunk kell még az elektronikus levelezési kliensről, az MSN Messenger alkalmazásról, a WAP 2.0 böngészőről, a teljes körű Microsoft Office támogatásról, a fejlett MP3- és videólejátszó képességekről, illetve a hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokról.

A mindössze 86 gramm tömegű Samsung újdonság előreláthatólag már a második negyedévben meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban. A várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák