Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung i320: a legvékonyabb okostelefon QWERTY billentyűzettel

Kütyük

Samsung i320: a legvékonyabb okostelefon QWERTY billentyűzettel

A Motorola és a Nokia után most a Samsung is bejelentette első ultra-vékony kommunikátorát.


A teljes értékű QWERTY billentyűzetes, hagyományos kialakítású Samsung SGH-i320 vastagsága mindössze 11,5 milliméter. A Windows Mobile 5.0 operációs rendszert futtató smartphone-ban egy 240×320 pixeles felbontású, ˝szélesvásznú˝ folyadékkristályos TFT kijelző kapott helyet, mely 16 bites színmélysége révén 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A hátfalból természetesen nem hiányozhat a digitális fényképezőgép modul, mely fénykép üzemmódban 1.280×1.024 képpontos (1,3 megapixel), videófelvevő módban pedig 176×144 pixeles felbontásra képes. A kamera legfontosabb jellemzői közé tartozik az autofókusz, a digitális zoom, a vaku, a sorozatfelvételi funkció, valamint az időzítési lehetőség.

A belső memória 128 MB RAM-ból és 128 MB ROM-ból tevődik össze, ezenkívül pedig a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség is adva van. A Samsung SGH-i320 kapcsán szólnunk kell még az elektronikus levelezési kliensről, az MSN Messenger alkalmazásról, a WAP 2.0 böngészőről, a teljes körű Microsoft Office támogatásról, a fejlett MP3- és videólejátszó képességekről, illetve a hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokról.

A mindössze 86 gramm tömegű Samsung újdonság előreláthatólag már a második negyedévben meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés