Connect with us

technokrata

Már nem kell sokat várni a Nokia 3250-es zenemobilra

Kütyük

Már nem kell sokat várni a Nokia 3250-es zenemobilra

Minden jel arra mutat, hogy most már nem kell sokat várnunk a Nokia 3250 piaci debütálására.

Az Egyesült Államokbeli FCC a napokban áldását adta a készülékre, ami a legtöbbször annak a jele, hogy az adott készülék rövid időn belül forgalomba fog kerülni. A hivatalosan tavaly szeptember végén bejelentett Nokia 3250 kártyafüggetlen kezdőára várhatóan 350 euró, vagyis mintegy 88 ezer forint körül fog alakulni.


A telefon különleges formatervezése révén hagyományos telefonbillentyűzete elcsavarva külön zenegombokká alakul. A Nokia 3250-en akár 1 GB jó minőségű zene (750 dal) is tárolható, amelyet 10 órán keresztül hallgathatunk. A felhasználók emellett a Nokia 3250 2 megapixeles kamerájának és okostelefon funkcióinak is jó hasznát vehetik.

A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként. A Nokia 3250 zenei kínálatát a Vizuális Rádió klienssel kiegészített FM rádió teszi teljessé.

A HS-20 Nokia sztereó fülhallgató 3,5 mm-es dugaljához a felhasználó saját fülhallgatója is csatlakoztatható, így még több tartozék társítható a Nokia 3250-hez. A legjobb hangzás biztosítása érdekében a Nokia folyamatosan dolgozik azon, hogy a Nokia 3250 több iparág-vezető márka, például Bose, Harman Kardon, JBL, és Sennheiser Electronic tartozékaival kompatibilis legyen.

A Nokia 3250 2 megapixeles kamerával rendelkezik, amely a készülék billentyűzetének 90 fokos elcsavarása esetén panoráma üzemmódban kapcsol be. A képeket pár egyszerű lépésben azonnal megoszthatjuk másokkal MMS-ben, vagy kinyomtathatjuk egy kompatibilis printeren a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén.

A Series 60 platformon és a Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia 3250 a funkciók és az üzenetküldési módok széles skáláját kínálja, és lehetőséget teremt a független alkalmazás-fejlesztők számára saját zenei alkalmazásaik megalkotására. Az elkészült alkalmazások letölthetők és telepíthetők a Nokia 3250-re. Az okostelefon funkciókat a menet közben élvezhető zenével kombináló Nokia 3250 beszélgetési ideje eléri a 3 órát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák